Dünya Bankası fonlandı, 4 caddeye led aydınlatma

Çorum’un Alaca Belediyesi şehrin 4 ana caddesi Dünya Bankası fonuyla aydınlatılıyor.

08 Ocak 2024 Pazartesi 14:21
Dünya Bankası fonlandı, 4 caddeye led aydınlatma

Çorum’un Alaca Belediyesi şehrin 4 ana caddesi olan Yozgat Caddesi, Çorum Caddesi, Zile Caddesi ve Ankara Caddesi’nde bulunan şehir aydınlatmalarını yeniliyor. Işıklandırma çalışmaları ile ilçeye görsel bir güzellik kazandırılmış oldu.

Belediye’nin hayata geçirdiği aydınlatma çalışmaları vatandaşların büyük beğenisini kazandı.

4 CADDE AYDINLATILIYOR

Dünya Bankası’ndan uzun vadeli fon sağlanan ve geçtiğimiz haftalarda İller Bankası yetkililerinin katılımı ile ihalesi yapılan şehir içi led aydınlatma lambalarının Zile Caddesi kısmı tamamlandı.

171 LED MONTE EDİLİYOR

Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, ilçenin 4 ana caddesi olan Çorum Caddesi, Zile Caddesi, Yozgat Caddesi ve Ankara Caddesi’ne 171 led aydınlatmanın monte edileceğini ifade etti.

KAYNAK DÜNYA BANKASI'NDAN

Led aydınlatmalarının Dünya Bankası üzerinden uzun vade ve düşük faizle fonlandığını belirten Başkan Şaltu, toplam keşif bedelinin 11 milyon 565 bin 242 TL olduğunu açıkladı.

ALACA İÇİN DEVAM

Alaca için çalışmaya ve proje üretmeye devam edeceklerini ve aktaran Başkan Şaltu, yeni led aydınlatmalarının ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2024-01-08 20:45:35

Bir an önce Alaca'ya Organize Sanayi Bölgesi kurulmalıdır. Alaca Organize Sanayi Bölgesi sadece Alaca için değil Çorum içinde çok önemlidir. Çok geç kalınmış, bu zaman kadar Alaca'ya Organize Sanayi Bölgesi kurulmalıydı. Çorum Büyük Şehir olmak istiyorsa çevresindeki ilçelerinin ekonomik olarak kalınması ve gelişmesi gerekiyor. Bir an önce Alaca Organize Sanayi Bölgesi derhal kurulmalıdır.