Efsane isme vefa

Çorum’un efsane hekimlerinden Rıfat Patır belgeseli bu akşam gösterime girdi.

04 Şubat 2023 Cumartesi 21:04
Efsane isme vefa

Çorum’un efsane hekimlerinden Rıfat Patır’ın hayatını anlatan 'Yaşayan Efsane Rıfat Patır' belgeseli bu akşam gösterime girdi.

Çorumlu genç akademisyen Dr. Fatih Diren’in yönetmenliğinde çekilen belgesel, Buharaevler Kültür Merkezi’nde gösterildi.

Çorum Belediyesi’nin katkılarıyla çekilen belgesele, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

ÇORUM DEMEK VEFA DEMEK’

‘Çorum demek vefa demek’ diyen Belediye programda yaptığı konuşmada, “Gönlündeki Çorum aşkı ile şehrimize ve hemşehrilerimize 70 yıl boyunca hizmet etmiş, yaşayan efsane Dr. Rıfat Patır’ın hayatını konu alan belgeselin gösterimine katıldık. Hocamıza Rabbimden hayırlı ve uzun ömür diliyor, belgeseli hazırlayan hemşehrimiz Dr. Fatih Diren’i tebrik ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 05.02.2023 00:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
heri 19 2023-02-05 15:39:59

ÇORUMUMUZUN GURUR KAYNAĞI ALLAH DOSTU FAKİRİN FUKARANIN KİMİ VARDI ECZACI TALAT CERİTOĞLU RAHMETLİ[DELİ TALAT) MAHMUT ANGIN BİRDE DEĞER RIFAT BABA SAYGILAR

banner165