Eğer Erzurum’daysanız…

Geçtiğimiz aylarda Çorum’dan Erzurum Valiliği’ne atanan Mustafa Çiftçi bir haftada öğrendiği kayağın keyfini çıkarmaya başladı.

29 Ocak 2024 Pazartesi 11:11
Eğer Erzurum’daysanız…

Geçtiğimiz aylarda Çorum’dan Erzurum Valiliği’ne atanan Mustafa Çiftçi bir haftada öğrendiği kayağın keyfini çıkarmaya başladı.

ROMA VE ERZURUM KARŞILAŞTIRMASI

Vali Mustafa Çiftçi sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda kayak öğrenmenin Erzurum’da vazgeçilmez bir şey olduğunu belirterek, “When you in Rome, do Romans. (Romadaysan Romalılar gibi davran) der, bir İngiliz atasözü. Eğer, Erzurum'da iseniz bu şehrin milli sporu kayaktır ve Palandöken'de kayak öğrenmek gerekir. Geçen hafta, Erzurum Kayak Vakfı Başkanı ve Olimpiyat Milli Sporcumuz, pozitif enerji kaynağı Atakan Alaftargil Hocamız nezaretinde başlayan kayak derslerimiz kısa sürede semeresini verdi ve bu hafta Palandöken Dağı'nda kayak keyfi yaşadık. Ayrıca bu süre zarfında yakın ilgi ve desteğini esirgemeyen, bizlere motivasyon sağlayan Emre Çarıkçıoğlu Bey'e de teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

PALANDÖKEN'DEN GÖRÜNTÜLER

Vali Mustafa Çiftçi sosyal medya hesabından Palandöken Kayak Merkezi’nde kayak yaparken çekilen görüntülerini paylaştı.

İHA

Son Güncelleme: 29.01.2024 09:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadir 2024-01-29 16:01:08

Sayın Valim gözün arkada kalmasın Çorum bıraktığın gibi asayiş olaylarında bir gerileme yok.. Sen gideli Erzurum'da bir değişiklik var mı?

Avatar
iskilipden 2024-01-29 11:17:23

Valimize Çorumdan selamlar. Yolu, bahtı açık olsun

Avatar
Cafer 2024-01-29 17:36:50

Tam işini bulmuş Bi hafta sonuda rektorle asgin gitsin beraber kaysinlar

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2024-01-31 14:17:24

şimdi ki Vali ZÜLKİF DAĞLI tam ÇORUM'UMUZA yakışan bir VALİ, çalışıyor,çabalıyor,ALLAH RAZI OLSUN.ZÜLKİF DAĞLI, ÇORUM için bir kazanç. Hiç bir şey yapmadan giden Mustafa Çiftçi, TBMM eski başkanı İSMAİL KAHRAMAN'ın Çorum'a gönderdiği BÜROKRAT'ıdır. Çorum Mustafa Çiftçi 'den kurtulduğu için şükür etmelidir.

Avatar
Yazik 2024-02-01 02:43:39

Burda yattı. ordada kayak yaptı.Yyazık Erzuruma corum için kayıp 5 koca yıl bu vebal nasıl ödenir kahraman mı öder yoksa karamanmj