Emine teyzeyi mutlu eden hediye

Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği köyde 4 ineğini elle sağan 70 yaşındaki Emine teyzeye süt sağım makinesi hediye etti.

17 Eylül 2020 Perşembe 15:00
Emine teyzeyi mutlu eden hediye

Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, merkeze bağlı Kutluca Köyü’nde 4 adet ineğini elle sağan Emine Tunç adlı üreticiye süt sağım makinesi hediye etti.


Kaya, Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Sarı ile birlikte köyde yaşayan Emine Tunç’u ziyaret etti.
Emine Tunç’un 4 ineğini eliyle sağdığını duyan Birlik Başkanı Kaya, üreticiye süt sağım makinesi hediye ederek sevindirdi.
Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz kaya, “Emine teyzem birliğe geldiğinde halini hatırını sordum. Bana 4 ineğinin olduğunu ve bunların sağımını elle yaptığını söyledi. Birliğimize kayıtlı küçük bir üreticimiz olan Emine teyzenin anlattıklarından çok etkilendim. Bu yaşta üretim yaptığını ve geçimini sağladığını görünce çok duygulandım. Kendisine süt sağım makinesi hediye etmeye karar verdim. Bugün hemen sağım makinesini alarak köyüne İl Müdürümüz Orhan Sarı ile birlikte götürdük. Kendisini bir nebze mutlu edebildiysem ne mutlu bana ” dedi.
Emine Tunç ise aldığı hediyeden çok mutlu olduğunu belirterek; misafirlerine köy yumurtası ve kendisinin ürettiği tereyağı ikram etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165