Emir Kağan sünnet oldu

Türk Eğitim-Sen Disiplin Kurulu Başkanı öğretmen Ünal Yapıcı oğlu Emir Kağan'ı sünnet ettirdi.

08 Ağustos 2019 Perşembe 13:38
Emir Kağan sünnet oldu

Türk Eğitim-Sen Disiplin Kurulu Başkanı öğretmen Ünal Yapıcı oğlu Emir Kağan'ı sünnet ettirdi.

Yıldız Park Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen düğüne; MHP İl Başkanı Arslan MHP Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan ve yönetimleri, Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik ve MHP Mecitözü Ilçe Başkanı Hüseyin Güneş ,MHP eski il Başkanı ve 27. Dönem 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, Ülkü Ocakları eski İl Başkanı Ahmet Hattab İmal ve MHP Kadın Kolları eski İl Başkanı Adalet Avcu, MHP Belediye Meclis Üyesi Selim Güloğlu, Türkiye Kamu Sen İl Yönetimi, Türkav İl Yönetimi, Türk Sağlık-Sen İl Başkanı Fatih Gök, Türk Büro-Sen İl Başkanı Sami Çam, Sungurlu Türk Eğitim-Sen İlçe Baskanı Ali Karslı ve Yönetimi, Türkiye Kamu-Sen'e bağlı sendikaların il başkanları, ÇESOB Başkanı Recep Gür ,Marangozlar Odası Başkanı Ömer Latif Akdağ, Sungurlu Berberler Odası Başkanı Mutlu Karslı, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Necati Gül, Ziraat Bankası Zafer Çarşısı Şubesi Müdürü Kenan Karslı ve çok sayıda davetli katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program Mehter Takımı gösterisiyle devam etti. Kocaeli'nden gelen, misafirler arasında bulunan ses sanatçısı Berk Yayman'ın da sahne aldığı programa esnaf ve kamu çalışanlarının yanı sıra Milli eğitim camiasından da yoğun katılım oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2019-08-08 15:15:20

1. Bu olayın haber değeri nedir ?
2. Bu habere konu olanlar kimlerdir?
3. Bu olay ve kişilerden bize ne..

Avatar
NE KADAR ÖNEMLİ 2019-08-08 18:43:52

TÜM ÇORUM BUNU MERAK EDİYORDU. BÜYÜK BİR HABERCİLİK BAŞARISI. TEBRİKLER

Avatar
Adil 2019-08-09 00:21:37

Hiç bir haber değeri olmadığı gibi, kamuoyunu ilgilendiren bir durumda değil.. Düğünün muhatapları zaten davetli olarak iştirak etmişler.. Bu işin habercilikle ne alakası var.. Mustafa bey seviyeyi düşürmeyin

Avatar
underground 2019-08-09 10:27:38

Yeniden sünnet olasım geldi habercim beni de manşete taşısın diye..Allah aşkına sırf aileyi tanıyosun ve şirin gözükmek istiyorsun diye bunu haber yapmakla GAZETECİ ünvanı alıyorsak hepimiz senden iyi gazeteceyiz demektir.Emek yok yorum yok..

Avatar
çorumlu 2019-08-08 21:39:47

Basit bir sünnet düğününü saltanat şölenine dönüştürmüşler...Bu neyin gövde gösterisi anlamadım...