Emniyet'e takviye: 7 araç, 7 ekip

Çorum Emniyet Müdürlüğü’ne kazandırılan 7 hizmet aracı düzenlenen törenle hizmete alındı.

19 Ekim 2023 Perşembe 13:51
Emniyet'e takviye: 7 araç, 7 ekip

Emniyet Genel Müdürlüğü, Toplum Destekli Polis Hizmetleri Geliştirme ve Dayanışma Derneği ile Ticaret ve Sanayi Odasının katkılarıyla Çorum İl Emniyet Müdürlüğü’ne kazandırılan 7 hizmet aracı düzenlenen törenle hizmete alındı.

VALİ: '7 ARAÇ 7 FAZLA EKİP DEMEK'

Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törende konuşan Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, “Ne kadar fazla araç ve donanıma sahip olursa o kadar fazla suç ve suçlunun üzerine gidebiliriz. Bu 7 araç demek, 7 ekibin fazla çıkarılması demek. Bugünlerde özellikle gece saatlerinde çok daha fazla ekip çıkartıyoruz. Bu 7 araç da bu anlamda çok önemli görevler icra edecek. Bu anlamda suç ve suçluların üzerine gitmeye devam edeceğiz” dedi.

YENİ ARAÇLAR DUALARLA HİZMETTE

Tüm kamu kurumlarıyla koordinasyon içinde çalışmanın birinci öncelikleri olduğunu vurgulayan Vali Dağlı, ele ele vererek Çorum’un daha huzurlu, daha yaşanabilir bir il olması için el birliği ile gayret göstermeye devam edeceklerinin belirtti.

Program dua ve kurban kesiminin ardından sona erdi.

Son Güncelleme: 19.10.2023 13:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.