Emniyet Müdürü esnafla buluştu

Çorum Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, Arasta’da esnafla buluştu.

11 Ekim 2023 Çarşamba 14:33
Emniyet Müdürü esnafla buluştu

Çorum Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, Arasta’da esnafla buluştu.

Emniyet Müdür Yardımcısı Ali İhsan Göv ve Ayakkabıcı ve Kunduracılar Odası Başkanı Cumhur Palabıyık'ın da hazır bulunduğu esnaf buluşmasında, Çorum’a dair verimli ve keyifli bir sohbet gerçekleşti.

Esnaf sofrasına misafir olan Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, hem hal hatır sordu hem de istek ve taleplerini dinledi.

ÇORUM’UN HUZURU VURGUSU

Çorum'un huzurunu ve asayişini bozanlara asla taviz vermeyeceklerini vurgulayan Pehlivan, başta dünyanın en büyük medeniyetlerinden Hititlere başkentlik yapan kentin kadim bir şehir olduğunu söyledi.

Suç ve suçlularla mücadele konusunda etkin bir çalışma yürüttüklerinin altını çizen Pehlivan, "Vatandaşın huzurunu kaçıracak hiç kimseye izin vermeyeceğiz. Hedefimiz bu. Polisimiz halkla iç içe olacak. Huzuru sağlamak için uygulamalar ve tedbirleri devam edecek" dedi.

Son Güncelleme: 11.10.2023 15:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Pınar Esra 2023-10-12 11:48:06

Yeni Müdürden şehrin aşayişinin sağlanması konusunda ümitliyiz.Şehrin değişik noktalarını gece tebdili kıyafetle gezerse(Saat kulesinin önünde basını yapıp uygulama yapıp iş yapan müdür görüntüsü istemiyoruz.) durumun ciddiyetini çok iyi anlar.Makamından çıkmayıp astlarından(gördüğüne değil) duyduguna göre asayişi sağlamayı düşünürse sonu bir önceki müdür gibi olur.Başarılar.

Avatar
Gamze 2023-10-12 17:00:11

Arif müdür düzgün işini layikiyla yapan bir kişidir. Başarılar dilerim

Avatar
Secahattin gul 2023-10-12 23:12:28

Sayın müdürüm siyasetin taseronlugunu yapan amirlerede cekidüzen vermenizi bekliyoruz ..... başlayın mesela

Avatar
Enes 2023-10-11 22:11:19

Pos bıyıkta tam koruma