Eski başkan dualarla defnedildi

Çorum'da elim kaza sonucu hayatını kaybeden Elvançelebi eski Belediye Başkanı Hamdi Özseçer ile traktör sürücüsü kayınbiraderi Arif Alagöz son yolculuğuna uğurlandı.

03 Kasım 2023 Cuma 15:16
Eski başkan dualarla defnedildi

Çorum'da Tırın seyir halindeki traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Elvançelebi eski Belediye Başkanı Hamdi Özseçer ile traktör sürücüsü kayınbiraderi Arif Alagöz son yolculuğuna uğurlandı.

TIR TRAKTÖRE ÇARPMIŞTI

Çorum-Amasya karayolunda dün Arif Alagöz yönetimindeki 19 ACA 276 plakalı traktöre Sarıyer mevkiinde Recep Çelik yönetimindeki 16 RAU 61 plakalı tır arkadan çarpmış, çarpmanın etkisiyle traktör yola, traktöre bağlı olan römorkta ise refüje devrilmişti. Kazada AK Partili eski Belediye Başkanı Hamdi Özseçer ile traktör sürücüsü kayınbiraderi Arif Alagöz ile hayatını kaybetmişti.

ESKİ BAŞKAN VE KAYINBİRADERİ DEFNEDİLDİ

Hamdi Özseçer ve Arif Alagöz için bugün Cuma namazından sonra Elvançelebi köyünde cenaze töreni düzenlendi. Törene Anayasa Mahkemesi Üyesi Kenan Yaşar, Mecitözü Kaymakamı Bayram Köse, Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar, eski Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye Başkan Yardımcısı Zübeyir Tuncel ve vatandaşlar katıldı.

Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Özseçer ve Alagöz'ün naaşları köy mezarlığında toprağa verildi.


İHA

Son Güncelleme: 03.11.2023 21:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.