Ezanı güzel okumada birinci Musa Ungever

Çorum'da ezanı güzel okuma yarışmasında Turgut Özal İş Merkezi Mescidi Vekil İmam Hatibi Musa Ungever birinci oldu.

06 Mayıs 2021 Perşembe 22:49
Ezanı güzel okumada birinci Musa Ungever

Diyanet İşleri Başkanlığı’nca ‘2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalar devam ediyor.

Bu kapsamda Çorum İl Müftülüğü tarafından din görevlilerine yönelik olarak Ezanı Güzel Okuma Yarışması organize etti. Merkez cami görevlileri ezanı en güzel şekilde okuyabilmek ve Çorum’u en güzel şekilde temsil edebilmek için yarıştı. 
Koronavirüs tedbirleri eşliğinde merkez Hz. Ömer Camii’nde düzenlenen yarışma İl Müftüsü Muharrem Biçer başkanlığında İl Müftü Yardımcıları Adnan Bıyık, Fatih Kaya, Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Araştırma Görevlisi Fahrettin Haliloğlu, Şehit Mustafa Solak AİHL Meslek dersleri öğretmeni Alptekin Kantar ve Ulu Camii Müezzin Kayyımı Hasan Çakmak’tan oluşan komisyon huzurunda gerçekleşti.

İl merkezinden 9 din görevlisinin katıldığı yarışmayı Çorum Turgut Özal İş Merkezi Mescidi Vekil İmam Hatibi Musa Ungever birinci olarak tamamladı.

Yarışma sonunda yarışmacılara İl Müftülüğü’nce hediyeler verildi.


 

Son Güncelleme: 07.05.2021 13:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.