Fırtına Çorum'u da vurdu

Çorum’un Alaca ilçesinde etkili olan fırtına sebebiyle evlerin çatıları uçarken, amatör maç ise ertelendi.

26 Kasım 2023 Pazar 17:53
Fırtına Çorum'u da vurdu

Çorum'da kent merkezi,  Alaca, Sungurlu ve Boğazkale ilçeleri şiddetli fırtınadan olumsuz etkilendi.

YENİ SPOR SALONUNUN ÇATISI UÇTU

Çorum’da şiddetli fırtına İskilip Yolu üzerinde yapımı tamamlanan spor salonunun çatısının bir kısmını uçurdu. Spor salonunun yola ve keresteciler sitesine bakan tarafı hasar gördü. Yine kent merkezinde Saat Kulesi yakınlarında çam ağacı devrildi.

Çorum’un Alaca ilçesinde etkili olan fırtına sebebiyle evlerin çatıları uçarken, amatör maç ise ertelendi.

METEOROLOJİ VE AFAD UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarıda bulunduğu Çorum’da, beklenen fırtına etkili oldu. Öğle saatlerinde başlayan fırtınaya dayanamayan bazı binaların çatısı uçtu. Olaylarda yaralanan olmadı.

MAÇ İLERİ TARİHE ERTELENDİ

Öte yandan, ilçede oynanacak Alaca Belediyespor ve Gülabibeyspor maçı da olumsuz hava şartları sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi.

SUNGURLU'DA CAMİ KUBBESİ ZARAR GÖRDÜ

Çorum'un Sungurlu ilçesinde, etkili olan kuvvetli rüzgar köy camisinin kubbesine zarar verirken, otobüs durağını ise uçurdu. Ayrıca Adliye Sarayı çatısında hasar oluştu.

Edinilen bilgiye göre, ilçede sabah saatlerinden itibaren etkili olan kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz yönde etkiledi. İlçeye bağlı Alembeyli köyü camisinin kubbesi fırtına nedeniyle zarar görürken, otobüs durağı ise rüzgara dayanamayıp uçtu.

BOĞAZKALE’DE AĞAÇLAR DEVRİLDİ

Çorum'un Boğazkale ilçesinde, etkili olan kuvvetli rüzgar nedeniyle ağaçlar devrildi.

Edinilen biliye göre, ilçede sabah saatlerinden itibaren etkili olan kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz yönde etkiledi. Sungurlu-Boğazkale yolunda bazı ağaçlar şiddetli rüzgara dayanamayarak devrilirken, yol kısa bir süreliğine trafiğe kapandı.

Devrilen ağacın yoldan kaldırılmadıysa trafik tekrar normale döndü.

İHA

Son Güncelleme: 27.11.2023 06:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.