Genç astsubay kalbine yenildi

Çorum'da görev yapan jandarma astsubay Mehmet Emre Koçer, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

27 Mart 2022 Pazar 21:24
Genç astsubay kalbine yenildi

Çorum'da görev yapan jandarma astsubay Mehmet Emre Koçer (25), geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

TOKİ’de yaşadığı evde aniden rahatsızlanan Çorum İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görevli jandarma astsubay çavuş Mehmet Emre Koçer, ambulansla Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hastaneye geldikten kısa bir süre sonra tekrar fenalaşan Koçer, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Koçer'in, Çorum’da nikah hazırlıkları yaptığı öğrenilirken, acı haber memleketi Kayseri'nin Develi ilçesinde yaşayan ailesine yetkililerce verildi.

Astsubay Mehmet Emin Koçer’in cenazesinin Çorum İl Jandarma Komutanlığı’nda düzenlenecek törenin ardından memleketi Kayseri’nin Develi ilçesinde toprağa verileceği bildirildi.

İHA

Son Güncelleme: 28.03.2022 14:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Slm 2022-03-27 21:52:20

GENÇLERDE KALP KRİZİ AŞIRI ÇOĞALDI
KİMSE AŞILARDAN ŞÜPHELENMİYOR
ALLAH CC RAHMETİYLE MUAMELE EYLESİN

Avatar
tolga 2022-03-27 23:14:06

Gençlerde cahillikte aşırı çoğaldı herkes elinde bilimsel veri olmadan uzman olmadan konuşup duruyor her konuda.. Allah CC rahmet eylesin..

Avatar
harzem 2022-03-28 08:21:11

Aynı zamanda Hitit işletme mezunudur.Kaderi Çorumla çizilmiş demek ki.Çok iyi bir insandı, sevdiğimiz kardeşimizdi.Cenabı Hak rahmetiyle muamele eylesin..Nur içinde yatsın.Allah acılı ailesine ve sevdiklerine sabır versin.

Avatar
Sağlık 2022-03-28 09:30:39

Bu Kalp Krizleri Sorgulanmadıkça Bu Haberleri Çok Görecek Duyacağız. Ülke Genelinde Kalp Krizi ve inme Vakalarını Dikkatlice İnceleyen Herkes Gerçeği Görebilir.