Genç kuaför hayatını kaybetti

Çorum’da yaşadığı apartmanda çıkan yangında dumandan zehirlenen genç kuaför hayatını kaybetti.

13 Eylül 2020 Pazar 14:46
Genç kuaför hayatını kaybetti

Çorum’da apartmanın 5'inci katındaki dairede uyuduğu sırada çıkan yangında yoğun dumandan etkilenen kuaför Murat Şengöz (31) hayatını kaybetti.



Mimar Sinan Mahallesi'ndeki 5 katlı apartmanın en üst katında Murat Şengöz'e ait dairede sabah saatlerinde bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Binadan dumanlar yükseldiğini fark eden komşularının ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri, müdahale ettiği yangını söndürürken, yangında Murat Şengöz, yoğun dumandan etkilendi. Vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar da oluşan Şengöz, ambulansla kaldırıldığı, Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne doktorların tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kentte kuaför olduğu öğrenilen evli ve 2 çocuk babası Şengöz'ün cenazesi, otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Genç kuaförün öldüğünü öğrenenler ise gözyaşları döktü. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Son Güncelleme: 13.09.2020 15:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.