‘Gençleşin, 70 derde deva’ diyerek tanıttı

Çorum’un Dodurga Belediyesi kendi üretimi olan Kapari Turşusunu tanıtıyor.

28 Mart 2022 Pazartesi 23:38
‘Gençleşin, 70 derde deva’ diyerek tanıttı

Çorum’un Dodurga Belediyesi kendi üretimi olan Kapari Turşusunu tanıtıyor.

Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, kapari turşusunun faydalarını ‘Gençleşin, Bağışıklık Sisteminizi Güçlendirin...70 Derde Çare KAPARİ...Her Şey İnsanlık İçin’ sözleriyle tanıttı.

Bilindiği üzere Dodurga Belediyesi kapariden kolonya da imal etmişti.

Son Güncelleme: 30.03.2022 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dodurga Beyligi'ne sahip cikin 2022-03-30 12:29:17

Baskan kendi sovunu yapiyor bence. Dodurgaya hicbir faydasi yok bu baskanin. Yillardir Dodurgada kapari tursusu yiyorum. Hic genclesmedim , aksine daha da yasli hissediyorum kendimi. Kapari kolonyasina gelince , limon kolonyasini siseye doldurmuslar, uzerine de kapari kolonyasi yazmislar. Dodurgaya sahip ciksin baskan, koy gibi bir yer oldu buralar. Iki toki yaptirmakla olmuyor. Istihdam saglasin buralara. Catar'a kendine villa yaptirmakla hizmet olmaz.

Misafir Avatar
VATANDAŞ 2022-03-30 15:14:38 @Dodurga Beyligi'ne sahip cikin

GÜNÜMÜZDE DODURGA BEYLİĞİ YOK DODURGA İLÇESİ VAR.BU BEYLİK MEVZUSU KENDİNİ DİZİLERE FAZLA KAPTIRIP KENDİNİ O YERİN BEYİ ZANNEDEN BANA GÖRE ZAVALLI İNSANLARIN UYDURDUĞU Bİ KAVRAM.

Beğenmedim! (0)