Hamit Hoca'nın sağlığında son durum

Trafik kazasında yaralanan Çorum Çağrı Eğitim Vakfı Başkanı Hamit Gökgöz'ün Ankara'da gerçekleştirilen ameliyatının başarılı geçtiği öğrenildi.

09 Haziran 2024 Pazar 11:37
Hamit Hoca'nın sağlığında son durum

Çorum'da trafik kazası geçirdikten sonra Ankara'ya sevk edilen Çorum Çağrı Eğitim Vakfı Başkanı Hamit Gökgöz'ün ameliyatının başarılı geçtiği öğrenildi.

Çevre Yolu üniversite kampüsü civarında motosikletiyle tek taraflı kaza yapan Hamit Gökgöz, Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalesinin ardından ameliyat edilmek üzere Ankara’ya sevk edildi.

Bilinci yerinde Ankara’ya sevk edilerek İbni Sina Hastanesi'nde omurilik ameliyatı yapılan Hamit Gökgöz’ün operasyonunun başarılı geçtiği, yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Son Güncelleme: 10.06.2024 15:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Merakiı 2024-06-09 17:59:54

Sosyal medyada Hamit hocanın bu resmi var. Bütün yakın arkadaşları aynı resimle geçmiş olsun dileklerinde bulunuyorlar. Bu kadar zamandır vakıf işlerinde bütün enerjisiyle çalışan bir insanın başka bir resmi olmaz mı? Demektir ki hocamız reklama oynamamış. İşine bakmış, görevini yapmış. Rabbim acil şifalar versin inşAllah.

Avatar
çorumlu 2024-06-10 09:23:14

Herkes inanmaz. İnananlar hep azınlıktadır. Onlarda ya hasta olur, ya da Hamit hoca gibi dervişane münzevi bir hayat yaşar. Allah şifa versin.

Avatar
Ali 2024-06-12 23:48:24

Dualarımız yiğit adamla. Rabbim acil şifalar versin.