Hava sert soğudu, haftaya pastırma sıcakları var

Yurt genelinde hava sıcakları sert düşüş yaptı. Ankara'da sıcaklık gece 0 derecelere kadar düşecek, haftaya pastırma sıcakları geliyor.

01 Kasım 2019 Cuma 14:42
Hava sert soğudu, haftaya pastırma sıcakları var

Yurt genelinde hava sıcakları sert düşüş yaptı. Ankara'da sıcaklık gece 0 derecelere kadar düşecek, bazı illerde 20 santime varan kar yağışı görülecek. Haftaya ise pastırma sıcakları var. Meteorolojinin son hava durumu tahmini şöyle:
Türkiye bu gece kışa küçük bir giriş yapacak. Meteoroloji mühendisi Ahmet Uçar, bazı yerlerde 20 santime varan kar yağışı görüleceğini açıkladı. İstanbul ve Ankara'nın yüksek yerlerinde ise ise sıcaklık 0 dereceyi görecek. Ancak bu soğukların arkası iyi. Zira haftaya pastırma sıcakları geliyor. İşte son hava durumu tahmini ve yeni gelen uyarılar:
Hava sıcaklığı beklentilere uygun olarak bugün yurdumuzun kuzey ve batı bölgelerinde 4-8 derece arasında azaldı. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son yayınladığı uyarıya göre soğuk ve yağışlı hava gece saatlerinde bazı yerlerde kar yağışı bırakacak. Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane, Bayburt, Sivas , Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Erzincan ve Tunceli’nin kuzeyinin yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışları bekleniyor.

Kaynak: İnternethaber

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.