Hayat hikayesi yürek burktu

Kanser hastalığından vefat eden Çorumlu gencin hastalıklarla mücadelesinde yaşadıkları yürek burktu.

26 Mart 2022 Cumartesi 18:37
Hayat hikayesi yürek burktu

Hitit Üniversitesi Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu, Büro Yönetimi Bölümü öğrencisi Erkan Dündar'ın (31) vefatı, memleketi Osmancık'ı yasa boğdu. Gencin hastalıklarla mücadelesinde yaşadıkları yürek burktu.

Osmancık Koyun Baba Mahallesi’nde ikamet eden Erkan Dündar'ın yakalandığı kanser nedeniyle 2019’da sol ayağı kesildi. Dündar, artan ağrıları sebebiyle geçtiğimiz haftalarda önce Osmancık Devlet Hastanesi’ne, ardından Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Vücudunda yüksek seviyede enfeksiyon olduğu belirlenen Dündar’ın, bu sırada koronavirüs testinin de pozitif çıktığı öğrenildi.

GENÇ YAŞTA VEFATI ÜZDÜ

Erkan Dündar’ın tedavisi Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde devam ederken, koronavirüsün kalbini de etkilediği ve pıhtı atma riski olduğu için ameliyata alınması gerektiği söylendi. Dündar, ameliyat için Çorum’dan Ankara’ya sevk edildi. Yaklaşık 4,5 saat süren ameliyatın ardından Erkan Dündar, yaşama tutunamayarak hayatını kaybetti.

Erkan Dündar’ın vefat haberi başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini derinden üzerken, hafta sonu memleketi Osmancık ilçesine getirilen cenazesi Beylerbeyi Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından ilçedeki asri mezarlıkta toprağa verildi.

HASTALIKLA MÜCADELESİ YÜREK BURKTU

Osmancık Koyun Baba Mahallesi’nde yaşayan ve yüzde 63 engelli raporu bulunan Erkan Dündar’ın hayat hikayesi yürekleri burktu. Bir yaşından itibaren hastalıklarla savaşmaya başlayan genç adamın henüz bebekken yanlış tedavi nedeniyle geçirdiği felç sonucu ayaklarında şekil bozukluğu meydana geldi. İki defa omurilik ameliyat oldu, yürüyemez denildi, fakat 3 yaşında yürümeye başladı. Daha sonra kalp kapakları çürüdü, yerine metal kapaklar takıldı. Konuşamadı, dalağı alındı, menenjit geçirdi 5 gün yoğun bakımda kaldı. Son olarak kansere yakalandı, 2019 yılında sol ayağı diz altından kesildi. Artan ağrıları sebebiyle gittiği hastanede yoğun bakımda koronavirüse yakalandı. Virüsün kalbini de etkilediği tespit edilince ameliyat için Ankara'ya sevk edildi. Ameliyatta kalp kapaklarının çürüdüğü ve enboli geçirdiği belirlendi. Dündar'ın yorgun vücudu daha fazla dayanamayarak hayata veda etti.

Son Güncelleme: 28.03.2022 07:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.