Hayırsever yine ortaya çıktı, 82 bin lira borç ödendi

Çorum’un Sungurlu ilçesinde bakkallardan veresiye borçlarını kapatan hayırsever yeniden ortaya çıktı.

07 Aralık 2023 Perşembe 21:10
Hayırsever yine ortaya çıktı, 82 bin lira borç ödendi

Çorum’un Sungurlu ilçesinde geçtiğimiz Ocak ayında 97 kişinin 85 bin liralık borcunu kapatan hayırsever, 11 ay sonra yeniden ortaya çıktı. Bu kez, 8 mahalle bakkalına borcu olan 80 vatandaşın 82 bin lira tutarındaki borcunu ödedi.

Her yıl belli aralıklarda ortaya çıkan ve ilçede kimliği gizli tutulan hayırsever, bir kez daha ortaya çıktı. Bu sefer 8 mahalle bakkalına borcu olan 80 vatandaşın 82 bin lira tutarındaki borcunu ödedi. Bakkala borcunu ödemek için gelen vatandaşlar ise borçlarının olmadığını duyunca sevindi. Borcunu ödemeye gelenlere durumu anlatan mahalle bakkalları, vatandaşların çok sevindiğini belirterek, "Uzun yıllar borcu olanlar vardı. Durumları iyi olmayan vatandaşlarımız borçlarını ödemekte güçlük çekiyordu. Bu duruma çok sevindiler. Allah hayırsever vatandaştan razı olsun dediler. İnşallah bu iş öncü olur da böyle hayırseverlerin sayısı çoğalır"dedi.

Mahalle sakinleri ise, “Böyle hayırseverlerden Allah razı olsun. Bu zamanda sayıları azaldı. Bu olayları görmek gerçekten çok güzel. Herkesin örnek alması gerekiyor” diye konuştu.


İHA

Son Güncelleme: 07.12.2023 19:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gözlemci 2023-12-07 21:39:55

Işte erdem budur. Buna çok ihtiyacımız var. Tebrikler meçhul hayırsever.

Avatar
hayyam 2023-12-08 08:53:30

Belki borcunu ödediklerinin içinde çok kötü insanlar da var. Bunu yapacağına git kimsesizler yurdundaki çocukların ihtiyacını gör. Keyfine veresiye yazdıran çok zengin de var.

Avatar
AdAm 2023-12-08 11:53:43

Hayirsever dogru bir davranista bulunmustur buyuk bir ihtimal mahalle bakkallariyla istisare ederek borclari sildirmistir