Hem müezzin hem doktor adayı

19 Mart 2024 Salı 18:03
Hem müezzin hem doktor adayı

Ramazan ayı içerisinde TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve yoğun ilgi gören Kuranı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nın bu haftaki yarışmacıları arasında hemşehrimiz Muhammed Tarık Kirenci yer aldı.

Sunuculuğunu Hafız Bekir Köse'nin üstlendiği  yarışmanın jüri koltuğunda Osman Egin, Dr. Mehmet Ali Sarı ve Halil Necipoğlu oturdu.

Yarışmada Çorum'da Ahi Evran Cami Müezzini ve aynı zamanda Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi 4. Sınıf öğrencisi Muhammed Tarık Kirenci yarıştı.

Kartal İHL mezunu olan Muhammed Tarık Kirenci'nin Kur'an tilaveti jüri üyesi hocalardan iyi derecede puan alırken, hem Kartal İHL mezunu olması hem müezzin olarak görev yapması hem de doktor adayı olması jüriden ve seyircilerden takdir ve alkış topladı.

Son Güncelleme: 19.03.2024 18:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2024-03-21 11:48:02

Allah yolunu açık etsin, anne baba için ne büyük bir gurur.