Hummalı çalışma

Çorum  Belediyesi ekipleri Ulu Mezarlık’ta hummalı çalışma başlattı.

29 Ekim 2019 Salı 13:45
Hummalı çalışma

Çorum  Belediyesi ekipleri Ulu Mezarlık’ta hummalı çalışma başlattı.

Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Ulu Mezarlıkta bakım ve ilaçlama çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, mezarlıkların sık sık bakımdan geçirildiğini ifade etti.

Çorum Belediyesi ekiplerinin şehrin dört bir tarafında çalışmaları aralıksız sürdürdüğünü dile getiren Aşgın, “Ulu Mezarlık’ta kabir temizliği, ilaçlama, ağaç budama, temizlik işlerini gerçekleştiriyoruz. Çorum Belediyesi olarak tüm hizmetlerimizde olduğu gibi mezarlık hizmetlerinde de duyarlılık gösteriyoruz. Yaşama gözlerini yummuş vatandaşlarımızın ebedi istirahatgahları olan mezarlıklarda düzenli ve sürekli çalışmalar yapıyoruz. Ulu Mezarlık başta olmak üzere diğer mezarlıklarımızda da kapsamlı temizlik ve bakım hizmeti gerçekleştiriyoruz. Ulu Mezarlığımızda kabir temizliği, ilaçlama, ağaç budama, mezar yeri temini, yolların temizlik işlerini gerçekleştirdik. Çiftlik ve Hıdırlık mezarlıklarımızda da aynı çalışmaları gerçekleştireceğiz.” Dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2019-10-29 14:11:42

Şehrin göbeğinde kunduzhan caddesinde heryer talan ediliyor. Köyden bi farkı kalmadı mahallenin kendisine ait olmayan ruhsatsız boş arsayı kapatıp hobi bahçesi yapanı var, müstakil evinin yanına kaldırım taşını söküp araba garajı yapanı var. Kami malına zarar veriliyor. Yollar toz toprak içinde tam bir köy oldu belediye yetkililerini göreve davet ediyorum. Bi gelinde rezilliği görün kunduzhan caddesindeki saat kulesine 5 dakika mesafesinde

Avatar
Sümeyye 2019-10-29 15:23:00

Ben devane tokide oturuyorum bu yoldan gelip gidiyorum gerçekten saat kulesine çok yakın olmasına rağmen kendimi dağ başında bir köye gelmiş gibi hissediyorum mültecileri hiç saymıyorum zaten herkes biliyor onun dışında kendi insanımızın bile ne saygısı kalmış ne sevgisi bu bahçeyi bende biliyorum hatta adam şuanda bahçenin içine yeni yer oda yapıyor çoğu zamanda gelip giderken görüyorum kapının önünde oturup gelene geçene bakıyor bi de kapının üstüne adını yazmış büyük harflerle AHMET diye altında da cep telefon numarası burası ne işletmemi neyin üzerine faaliyet gösteriyor ,ruhsatı izni varmı biraz ilerde başka biri müstakil evinin yanına kaldırım taşını söküp araba garajı yapmış akşam saatlerinde korkarak evimize gidiyoruz gençler elinde alkol ağzında küfürle yetkililerden burayla ilgilenmelerini istiyorum birinin canı yanmadan...

banner165