İmkanı olan koysun, ihtiyacı olan alsın

Çorum’un Sungurlu ilçesinde, cadde esnafı örnek bir davranışa imza attı.

28 Şubat 2024 Çarşamba 17:52
İmkanı olan koysun, ihtiyacı olan alsın

Çorum’un Sungurlu ilçesinde, cadde esnafı örnek bir davranışa imza attı. Esnaf dükkanının önünde dolap hazırlayarak üzerine 'İmkanı olan koysun, ihtiyacı olan alsın' notunu yazdı.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi esnafı, iş yerinin önündeki bir dolabı ihtiyaç sahiplerine tahsis etti. Dolabın üzerine "imkanı olan koysun, ihtiyacı olan alsın" yazısı asıldı.

Cadde esnafı, “Ekonomik durumu iyi olmayan veya her ne sebeple olursa olsun ihtiyaç sahiplerine yardım etmek amacıyla böyle bir uygulama başlattık. Durumu iyi olmayan ya da ihtiyacı olanlar hiç çekinmeden bu dolaptan ihtiyaçlarını karşılayabilirler, alıp gidebilirler.

Durumu iyi olan vatandaşlarımız da buraya ellerinden gelen katkıyı sağlayabilirler“ ifadelerini kullandılar.


İHA

Son Güncelleme: 28.02.2024 22:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osmancıkli 2024-02-28 19:46:14

Helal olsun, Allah razı olsun emeği gecenlerden

Avatar
YİNE BEN 2024-02-29 11:41:11

ALLAH RIZA SI İÇİN YAPILAN HERŞEY MAKBULE ŞAYAN OLUR...ORAYA SADECE GÜNLÜK İHTİYACIN KADARINI AL YARINA ALLH KERİMDİR YAZ ...