İnderesi’nde su bulundu

Oğuzlar Belediyesi tarafından yürütülen içme suyu hattı çalışmaları sonucu İnderesi'nde yeni bir kaynağı bulundu.

05 Aralık 2019 Perşembe 16:46
İnderesi’nde su bulundu

Oğuzlar Belediyesi tarafından yürütülen içme suyu hattı çalışmaları sonucu yeni bir kaynak bulundu.

İlçeye yeni su hatları kazandırmak için çalışmalar aralıksız sürüyor. İnderesi mevkiinde yapılan çalışmaların ardından 1,5 km’lik yeni içme suyu hattı kazandırıldı.

Oğuzlar Kaymakamı Onur Titiz, Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım ve meclis üyeleri tarafından incelemede bulunulan kaynakla ilgili bilgi veren Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, “Su cenneti memleketimizde bugün de İnderesi Mevkiinde yaptığımız çalışmalar nihayete erdi. Lezzeti ve doğallığı ile tadı damakta kalan yeni bir içme suyu kaynağını İlçemize kazandırdık. 1. etap çalışmaları kapsamında Çifte Değirmenler’deki içme suyu sonrası 2. etap İnderesi mevkiindeki içme suyu ilçemize kazandırıldı. Memleketimize hayırlı olmasını dilerim.” Dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.