İskilip sevdalısı Muhittin Çağıl vefat etti

Ankara’da ikamet eden Çorum’un İskilip ilçesinin sevilen isimlerinden ve ‘İskilip Dostu’ olarak bilinen Muhittin Çağıl vefat etti.

30 Eylül 2023 Cumartesi 13:38
İskilip sevdalısı Muhittin Çağıl vefat etti

Ankara’da ikamet eden Çorum’un İskilip ilçesinin sevilen isimlerinden, ‘İskilip Dostu’ olarak bilinen Muhittin Çağıl vefat etti.

İlçeye bağlı Çavuş Mahallesi’nden Ekmekci esnafından merhum Ali Çağıl´ın oğlu Nazmiye, Fatih ve Hüseyin’in babaları Muhittin Çağıl hayatını kaybetti.

Merhumun cenazesi bugün Ulu Cami’de ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Hacıkarani Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Gazeteci Coşkun Akkoca, Muhittin Çağıl’IN vefat haberi üzerine şu paylaşımı yaptı.

‘HİKAYEDEN DEĞİL ORJİNAL ADAMDI’

“Muhittin abi hikayeden değil orjinall İskilipli’ydi. Ankara'da gücünün yettiğince gelen giden hemşerilerine ev sahipliği yaptı. Ankara İskilipliler Derneği'nin kuruluşunda yer aldı ve derneğin her kesimle buluşmasında gayret gösterdi. Dernek üzerinden İskilip'e turistik geziler düzenlenmesinde öncülük etti. İskilip'ten, bağından bahçesinden hiç ayağını çekmedi. Son günlerinde bile sosyal medya hesabından paylaşımlar yaparak hep iletişim halinde kaldı.

İskilipspor ve Ankaragücü fanatiğiydi. Başkanlığım döneminde oğlu Hüseyin İskilipspor'da top oynamıştı.

Muhittin abi harbi adamdı, ama sigarayı yer gibi içiyordu. Akciğerlerinden ciddi sıkıntıları vardı. Bu sabah tedavi gördüğü Sanatoryum Hastanesi'nde vefat ettiğini öğrendik. Allah rahmet eylesin yeri cennet olsun."

Son Güncelleme: 30.09.2023 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilip 2023-09-30 15:34:38

Allah rahmet eylesin