İskilip’in pazarlarında örnek uygulama

Çorum'un İskilip ilçesinde, zabıta ekipleri pazarda alışveriş yapan vatandaşların aldıkları ürünlerin ağırlığını kontrol etmeleri için terazi kontrol noktası oluşturdu.

22 Mayıs 2024 Çarşamba 17:53
İskilip’in pazarlarında örnek uygulama

Çorum'un İskilip ilçesinde, zabıta ekipleri pazarda alışveriş yapan vatandaşların aldıkları ürünlerin ağırlığını kontrol etmeleri için terazi kontrol noktası oluşturdu. Bu uygulama ile vatandaşların güvenli bir şekilde alışveriş yapabilmelerinin amaçlandığını belirten İskilip Belediye Başkanı İsmail Çizikci, kapalı pazar yerinde vatandaşların pazarcı esnafından ürünlerini daha hijyenik bir ortamda satın alabilmeleri için çöp poşeti uygulamasına geçildiğini de söyledi.

GÜVEN ORTAMI OLUŞACAKTIR

Terazi kontrol noktası pazar alışverişlerinde güveni artırırken, hijyenik bir ortamın sağlanması da halk sağlığını koruma adına önemli bir adım olarak öne çıktığını kaydeden Belediye Başkanı Çizikci, vatandaşlarımızın bu hizmetlerden memnuniyetle yararlanacaklarını umuyor ve sağlıklı alışverişler diliyorum şeklinde konuştu.

İHA

Son Güncelleme: 22.05.2024 18:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aslinda olan! 2024-05-22 19:29:56

Bizimkiler eksik tartmiyor, öne iyisini arkaya gorunmeyen yere çuruk carik ne varsa koyuyor iyi mali gosterip arkadan basiyor çürüğü. Allahtan eksik vermiyorlar o kadar namuslular. Edit pazarcilarin yatacak yerleri yok verdigim parayi hiç bir sekilde helal etmiyorum.

Avatar
İskilipli 2024-05-22 19:16:06

Belediye tanzim satış mağazası açabilir mi3 harfli marketlerden daha ucuza satış olurum oturup düşünülmesi,

Avatar
Hasan 2024-05-23 07:42:36

Ülkedeki adalet sistemine de bir kantar koyma imkanı olsa keşke.