Jandarma ihbarı alır almaz buldu

Çorum İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, bir ihbar üzerine hemen harekete geçti.

09 Nisan 2021 Cuma 16:16
Jandarma ihbarı alır almaz buldu

Çorum İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, Osmancık-Çorum Karayolu üzerinde 3-4 yaşlarında bir çocuğun yalnız başına beklediği ihbarı üzerine harekete geçti.

112 Acil Çağrı Merkezi’nden yapılan ihbarda, Osmancık-Çorum Karayolu Kargı köyü yol ayrımı asfalt yola yakın yerde 3-4 yaşlarında bir erkek çocuğunun yalnız olarak durduğu ve başına olumsuz bir durum gelebileceği bilgisi paylaşıldı.

Jandarma bölgeye ivedi olarak devriye sevk ederken, yapılan araştırma sonucu çocuğun  yaklaşık bir kilometre uzaklıkta tarlada tarım işi ile uğraşan ailesinin yanından ayrılarak bulunduğu bölgeye geldiği tespit edildi.

Küçük çocuk anne ve babasına başına olumsuz bir durum gelmeden çocuklarının kayıp olduğunu fark etmeyen anne ve baya teslim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Can 2021-04-10 12:28:16

Nasıl anne banasınız kardeşim Allah korusun ortalık zaten sapık dolu onu da geçtim yol işlek zaten