Kaçaklar böyle bulunuyor

Çorum Belediyesi, içme suyu şebekesinde meydana gelen kaçakları tespit ederek şebekeye tekrar kazandırıyor.

25 Ocak 2024 Perşembe 22:34
Kaçaklar böyle bulunuyor

Çorum Belediyesi, içme suyu şebekesinde meydana gelen kaçakları tespit ederek şebekeye tekrar kazandırıyor. 296 kilometre şebeke suyu hattında dinleme yaparak 209 arızaya müdahale edilen ekipler, tonlarca su israfının önüne geçti.

Çorum Belediyesi bir yandan sağlıklı suyu musluklara ulaştırmak için altyapısını yenilerken diğer yandan da şebekede meydana gelen su kaçaklarına anında müdahale ediyor. Belediye ekiplerinin su kaçağı ile mücadelede gece gündüz çalıştıklarını vurgulayan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Kayıp kaçak tespit aracımızla yaptığımız çalışama sayesinde 2023 yılında toplam 296 kilometre şebeke suyu hattı dinlemesi yaptık, 209 noktada su kaçağı tespit ederek anında müdahale ettik. Yapılan bu tespitler sayesinde boşa akan tonlarca suyumuz şebekede kaldı” dedi.

Kayıp kaçak ile mücadelenin aralıksız süreceğini vurgulayan Başkan Aşgın, “Su israfının önüne geçmek için çalışmalarımızı büyük bir titizlikle yürütüyoruz” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 26.01.2024 07:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.