Kahraman gazimizin ismi verildi, açılışa hazır

Çorum Belediyesi 15 Temmuz Gazisi Turgut Aslan’ın isminin verildiği semt parkını açılışa hazır hale getirdi.

28 Kasım 2021 Pazar 17:31
Kahraman gazimizin ismi verildi, açılışa hazır

Çorum Belediyesi Kapaklı 51. Sokak’ta yapımını tamamladığı 15 Temmuz Gazisi Turgut Aslan’ın isminin verildiği semt parkını açılışa hazır hale getirdi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Kapaklı 51. Sokakta yapımı tamamlanan semt parkını inceleyerek Park ve Bahçeler Müdürü Gökhan Mesci’den bilgi aldı.

İhtiyaç duyulan bölgelerde semt parkı yapımına devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Çorum’u yeni yapılan semt parkları ve yıl boyunca sürdürülen ağaçlandırma çalışmalarıyla yeşilin hâkim olduğu bir şehir haline getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

‘ŞEHİT VE GAZİLERİMİZ BAŞTACIMIZ’

Şehit ve Gazilerimiz bizim başımızın tacıdır diyen Başkan Aşgın, “Onlar için ne yapsak azdır. İsimleri yaşasın diye yeni yapmış olduğumuz semt parklarımıza şehit ve gazilerimizin isimlerini veriyoruz. Çorum Belediyesi olarak Kapaklı 51. Sokakta yapımını tamamladığımız semt parkımıza 15 Temmuz’un kahraman Gazisi Turgut Aslan’ın ismini verdik. Parkımız toplam 3 dönümlük alana kurulu. İçerisine 139 farklı çeşit bitki ve ağaçlandırma dikimi yaptık. 233 metre karelik oyun grubunun da yer aldığı semt parkımızı açılışa hazır hale getirdik. Semt sakinlerimize hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2021-11-28 19:17:45

Tokat yiyen imam gazi sayılırken terörle mücadele ederken kurşun yiyenler gazi sayılmıyor..

banner165