‘Kaldırımlar hepimizin’ işgale son

Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler 'Kaldırımlar hepimizin' sloganıyla denetim yapıyor.

21 Eylül 2020 Pazartesi 15:26
‘Kaldırımlar hepimizin’ işgale son

Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin, kaldırım işgaliye denetimlerini sürdürdüğü bildirildi.

‘Kaldırımlar Hepimizin’ sloganı ile denetim yapan zabıta ekipleri, şehir genelindeki yaya yollarında işgallere karşı uyarılarda bulunuyor.

“Belediye olarak şehrimizin düzenini muhafaza etmek başlıca görevlerimiz arasında.” diyen Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, “Halkımızın esenlik, sağlık ve huzurunu korumak, hemşehrilerimizin aileleriyle birlikte daha nezih ve güvenli bir ortamda günlük yaşantılarını devam ettirmelerini sağlamak, koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafenin korunmasını engelleyecek olumsuzlukları ortadan kaldırmak için 6 ekibimizle birlikte düzenli olarak şehir genelinde yürüttüğümüz kaldırım işgalini önleme çalışmalarımız devam ediyor." dedi. Yaya kaldırımlarının işgali yüzünden vatandaşların zaman zaman kaldırımda yürümekte zorlanabildiğini dile getiren Candan, “Konuya duyarlılık göstererek bizlere yardımcı olan esnafımıza teşekkür ediyor, henüz harekete geçmemiş esnafımızın da zabıta ekiplerimize destek olacağına yürekten inanıyorum.” Dedi.

Son Güncelleme: 24.09.2020 16:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şikayet ettim BELEDİYEMİZ hiç bir şey yapmadı. REZALET 2020-09-21 18:29:37

Osmanncık cd. esnafı kadar vurdum duymaz esnaf görmedim. Dükkanın önüne duba koymak bunlarda, kaldırımın yarısına kadar işgal etmek bunlarda, kaldırıma çay ocağı açmak bunlarda, söyleyince dövmeye kalkmak bunlarda. Belediyeye şikayet ettim. Bana gerekli uyarma yapılmıştır diye cevap geldi. ÇOK SAĞ OLSUN BELEDİYEMİZ etmişler. FAKAT AYNI TAS AYNI HAMAM. Zabıta demekki torpili olana, akp li olana veya gücü yetmeğinden VEYA BAŞKAN DOKUNMAYIN dediğinden bilmiyorum nedendir değilen olmadı. Abdibey caminin tam çıkışı karşı köşe kahveciye kaldırım tabure koymak yetmemiş yolun tam içine tabure koymuş. Hem kavşak girişi hem yol içi, hem bayanlar kaldırımdan oradan geçemez vaziyette. elinde tesbih sallamalar vs. vs TAM REZALET. BELEDİYE UYUYOOOOR.

Misafir Avatar
Tam işgal 2020-09-22 17:01:20 @Şikayet ettim BELEDİYEMİZ hiç bir şey yapmadı. RE

Belediye binasının karşısında Hamoğlu iş hanının önü tam işgal vaziyette,iş yeri sahipleri kaldırımı işgal ettikleri gibi,sıcak yiyecek satan iş yeri bazı akşamlar yola masa ve sandalye atıyor.Servis yapıyor.Hadi bakalım.Harekete geçin.Belediye var mı?Görelim.Akan trafikte yol işgali valilik görevine dahil değil mi?Dahil ise valilik de harekete geçmeli.20-30 metre kare dükkanda yapılamayan işler ,üç beş metre karelik alanda mı oluyor?Halk iş yeri ve motosiklet işgalinden kaldırımlarda yürüyemiyor.Keza saat kulesinin kebapçı ve dönercilerin olduğu yeni hamamın hizasının olduğu alanda beş on metre karelik alanda olan çay ocağı önündeki boş alanı da, nerede ise 40 50 metre karelik yer işgal etmiş.Bu keyfiliğe dur denilmeli.

Beğenmedim! (0)
Avatar
xyz 2020-09-21 20:37:42

corum da ne esnafin ne arabalarin kaldirim isgali bitmez zaten cogu otopark kahve park berber kose baslari vs vs elde tesbih 5 10 kisi bir araya gelince cakal cukal takimi

Avatar
Başkan 2020-09-21 15:38:56

Başkan aylar önce kaldırım işgaline müsade etmeyeceğiz demişti
Bir sefer uyardı gerisi yok sözde kaldı
Osmancık caddesinde esnafın 50 metrekare dükkanı varsa 15 metre karede kaldırımda var
Yayalar yürüyemez hale geldi
Ulu cami önünden Osmancık üst geçidine kadar esnaf işgal ediyor üst geçit ile İkbal ışıklara kadar da arabalar işgal ediyor
Yaya kaldırımda yürürken yol vermeyince kornaya basıyorlar
Şaştık artık yaya nerden yürüsün

Avatar
Kenan 2020-09-21 18:02:46

Geçen sene de aynı Muhabbet oldu.. Başkan unutmadık haberin olsun

Avatar
Ramazan Başak 2020-09-21 21:52:45

Başkanım sen eğer bunu uygula ben sana ölene kadar oy veririm. Şu osmancık köprüsünde petrol dibinde bir manav var kaldırımı işgal etti etrafını çevirdi yetmedi vatandaşın yürüdüğü yaya geçidine kadar indir. Bu ve buna benzer o kadar çok örnek var ki. Ohoooo. Birşey daha arasta esnafı filan kaldırmaz.

Avatar
Yorum 2020-09-21 23:32:08

Adam kaldırımı işgal etmiş yetmemiş yolada duba vb şeyler koymuş

Avatar
hulagu han 2020-09-21 20:19:44

ohoo en başta arasta.sandikcilar içi.zafer çarşısı sokak.saat kulesi onu donerciler.Albayrak sokak.Ulucami arkası.Osmancık caddesi.vb..
İnşAllah hayırlısı bakalım.

Avatar
A K 2020-09-21 18:35:50

Mahallemizde kaldırım işgalini zabıtaya bildirdim belediye internet sayfasina yazdım maalesef hiç oralı olmadılar hakkımı helal etmiyorum