Kalpler Filistin için attı: 'Zafer Müslümanların olacak'

Çorum Belediyesi’nin düzenlediği Filistin Destek Gecesi’nin ikincisi gerçekleştirildi.

20 Aralık 2023 Çarşamba 15:28
Kalpler Filistin için attı: 'Zafer Müslümanların olacak'

Çorum Belediyesi’nin düzenlediği Filistin Destek Gecesi’nin ikincisi gerçekleştirildi. Sanatçı Aykut Kuşkaya’nın sahne aldığı programa ilgi yoğun oldu.

Çorum Belediyesi, İsrail ve siyonizmin Filistin’de uyguladığı katliamlara tepki göstererek destek vermeye devam ediyor. Filistin Destek Gecesi etkinliklerinin ikincisi Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirildi. Sevilen sanatçı Aykut Kuşkaya’nın ezgileriyle katıldığı programda salonu dolduran vatandaşlar ellerinde Türk ve Filistin bayraklarıyla sanatçının seslendirdiği ezgilere eşlik etti.

‘ZAFER MÜSLÜMANLARIN OLACAK’

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın program sonrasında geceye katkı veren sanatçı Aykut Kuşkaya ve ekibine çiçek takdim etti. Filistin’de yaşanan zulümlerin Müslümanların zaferiyle son bulacağını söyleyen Başkan Aşgın “Tarih Nemrutları, Ebu Cehilleri, Firavunları değil Hz.Musa’nın, Hz.İbrahim’in, Hz.Muhammed’in zaferini yazmıştır. Şimdi Kudüs’te tarih yeniden yazılıyor. Tarih yine İsrail’in, siyonistlerin, bebek katillerinin zaferini değil, Müslümanların, mazlumun yanında olanların, inananların zaferini yazacak.  Yeter ki biz Firavunların karşısında Musa gibi, Nemrutların karşısında İbrahim gibi duralım. Allah’ın izniyle nasıl ki Kızıldeniz Firavun’a mezar olmuşsa Akdeniz de İsrail’e, siyonizme mezar olacak. Zafer Müslümanların ve inananların olacak."dedi.

‘BİR AVUÇTUK BİZ’E EŞLİK ETTİ

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın konuşmasının ardından sanatçı Aykut Kuşkaya’nın seslendirdiği “Bir avuçtuk biz” ezgisine de eşlik etti.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faruk 2023-12-20 22:27:50

İsrail ile ticarete devam ederek , İncirlik ve kürecik üslerinde abd nin faaliyetlerine izin vererek samimiyetsizlik sergileniyor. Hükümetler bağırmaz iş yapar . Malezya İsrail gemilerinin limanlarına yanaşmasını yasaklamış . Bu hükümet Erbakan hocanın kurduğu D8 işbirliğini buzluğa koydu , müslüman ların işbirliği yapmasının önünü tıkadı . Abd ve İsrail ile Fötenün oyuncağı oldu .

Avatar
Corum 19 2023-12-20 20:10:28

Dogu Turkistan KKTC MUSUL KERKUK SURIYE TURKMENLERI icinde ayni hassasiyeti duyarliligi bekliyoruz da

Avatar
Tuğrul 2023-12-20 22:28:51

İsrail ile ticaret kesilecek .

Avatar
Haberci 2023-12-20 17:12:19

Haber siteniz artık taraflı yayın mı yapıyor iki gün önceki Filistin konferansı Daha güzeldi. Ama haber yapmadınız. Devlet İsrail'e ticareti bırakmadıkca resmi kurumların programları insanların gazını almaktan başka bir şey değildir. Diye düşünüyorum

Avatar
hayyam 2023-12-21 08:57:08

Kendi derdimiz bitti de Filistin kaldı. Gösteriş sadece...

Avatar
Başöğretmen 2023-12-21 11:58:02

insanlar ölüyor siz neyin desteğini veriyorsunuz dalga geçmiş gibi.