Kardeşler toprağa verildi

Çorum’da tırla çarpışması sonrası alev topuna dönen yolcu otobüsünde can veren Eyüp Aşık ve kardeşi Leyla Aşık Kaplan, Amasya'nın Merzifon ilçesinde defnedildi.

16 Şubat 2024 Cuma 18:10
Kardeşler toprağa verildi

Çorum’da tırla çarpışması sonrası alev topuna dönen yolcu otobüsünde can veren Eyüp Aşık ve kardeşi Leyla Aşık Kaplan, memleketleri Amasya’nın Merzifon ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

OTOBÜS KAZASINDA VEFAT ETTİLER

Yakınlarını ziyaret etmek için gittikleri Antalya’dan Amasya’ya dönüş yolunda evlerine yarım saat kala Çorum’da tırla çarpışması sonucu yangın çıkan otobüsten kurtulamayan Aşık kardeşler için Merzifon Karamustapa Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Talihsiz kardeşler kılınan cenaze namazı sonrası yan yana toprağa verildi.

MERZİFON’DA DEFNEDİLDİLER

Cenazeye, yakınlarının yanı sıra Merzifon Kaymakamı Ali Güldoğan, Belediye Başkanı Alp Kargı ve MHP Amasya İl Başkanı Mustafa Akgül’de katıldı. Leyla Aşık Kaplan’ın bir süre önce belediyeden emekli olduğunu hatırlatan Başkan Kargı, büyük üzüntü duyduklarını belirtti.

İHA

Son Güncelleme: 17.02.2024 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.