Kavuncu kızını evlendirdi

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu kızını evlendirdi.

27 Kasım 2021 Cumartesi 20:30
Kavuncu kızını evlendirdi

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu kızını evlendirdi.

Huriye-Erol Kavuncu’nın kızları Şeymanur ile Gönül- Orhan Mazlum’un oğulları Soner, Anitta Otel’de düzenlenen düğün merasimi ile dünya evine girdi.

Düğün törenine AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Konya Milletvekili Halil Etyemez, Trabzon Milletvekili Salih Cora, Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, AK Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Akif Kesmekaya, Çorum eski Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, ilçe belediye başkanları, sivil toplum temsilcileri, iş çevreleri, bürokratlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Son Güncelleme: 28.11.2021 13:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu Göbel 2021-11-27 23:31:16

İyide şimdi yazınca da yazdı oluyor. Bunca insan (bence bunlar milletvekili değiller bu yüzden insan diyorum) toplanıp da şu Çorumlu sanayicilerin yıllardır istediği Tren Yolunu yapmak için neden bir araya gelmiyorlar. Ya sanayinin içinden YÜK treni geçse Samsun limanına çıksa ve gemi ile ihraç kolaylaşsa güzel olmaz mı ? Ama yok ! Habercim19 isimlerini tek tek yazmış fotodan belli olmuyor yoksa. Bundan dolayı da tebrik ederim Iskilip'li mustafa abimizide. Umarım bir gün bu insanlar Tren Yolu içinde bir araya gelirler. Düğün de hayırlı olsun ne diyelim bu saatten sonra.

Avatar
İskilipden 2021-11-28 07:22:42

Hayırlı olsun.
bu kadar siyasiyi Çorum ve ilçe sorunları için toplanabilirmiydi?
şahsi iş olunca toplanabiliyor da il ve ilçeler için neden toplamadınız. Hızlı ve normal tren ihtiyacı varmı var ilçe yolları varmı bekleyen ihtiyaç halk yardımları iĺe yapımına başlanan sonra üniversiteye devir edilen sonra Çürük olduğu için inşaatı DURDURULAN MYO halen bekliyor beklemektedir danada bekleyecekmidir?

Avatar
Serap Kaplan 2021-11-29 11:08:40

Bu memlekete bürokratlar millete hizmet icin degil kendilerine hizmet icin burokrat oluyorlar.Bir memlekete yillardir havaalani, tren yolu askida bekliyorsa sebebi milletvekillerinin isbilmezligidir parasi olan degil bilgisi ve donanimi olan burokraside söz sahibi olana kadar da boyle devam edecek

banner165