Kaybettiği kurbanlık parasını temizlik işçisi buldu

Çorum'da bir şahsın kaybettiği kurban parasını temizlik işçisi bularak zabıtaya teslim etti.

25 Temmuz 2021 Pazar 00:09

Çorum'da bir şahsın kaybettiği kurban parası, zabıta ekiplerinin çabası ile bulunarak teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre, bir lokantada yemek yiyen Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli belediye personeli yerde para olduğunu gördü. Lokantada yemek yiyenlere para kaybedip kaybetmediğini soran belediye personeli paranın sahibi bulamayınca Zabıta Müdürlüğüne giderek bulduğu bin 107 dolar ve 3 bin 385 TL'yi teslim etti.

Bunun üzerine harekete geçen zabıta ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucu parasının sahibi olan yabancı uyruklu H.I.J'ye ulaştı. Belediyeye gelen H.I.J, parayı zabıta ekiplerinden teslim alarak, zabıta ekiplerine teşekkür etti.

Bulunan paranın kurbanlık parası olduğu öğrenilirken, H.I.J'nin parayı kaybettiği için kurban kesemediği öğrenildi.

İHA

Son Güncelleme: 25.07.2021 19:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adsiz 2021-07-25 13:27:08

O kadar büyük miktar ve yabancı uyruklu kurban parası.Ve para kaybolduğu için kurban kesilmemesi

Üzücü bir haber.Neyseki sonu hayırlı olmuş.Belediye o temizlik işçisini odullendirmeli.Helal süt emmiş bir arkadaş.Böyle insanlara ihtiyacımız var.Onları onure etmemiz gerekir...