Kazada yaralanan Başkan'a geçmiş olsun ziyareti

ÇESOB yöneticileri Sungurlu Terziler ve Berberler Esnaf Odası Başkanı Mutlu Karslı'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

09 Kasım 2019 Cumartesi 18:36
Kazada yaralanan Başkan'a geçmiş olsun ziyareti

Esnaf temsilcileri Kırıkkale’nin Delice ilçesi yakınlarında geçirdiği trafik kazasında yaralanan Sungurlu Terziler ve Berberler Esnaf Odası Başkanı Mutlu Karslı'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. 
Hatırlanacağı üzere, Tuncay Açıkgöz’ün kullandığı araç ile Ankara’ya giden Sungurlu Terziler ve Berberler Esnaf Odası Başkanı Mutlu Karslı, Kırıkkale Şoförler Federasyonu mevkiinde kaza yaptı. Kazada Başkan Mutlu Karslı ve Tuncay Açıkgöz yaralandı. Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi’nde tedavi altına alınan Karslı ve Açıkgöz daha sonra taburcu edildi.
GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Recep Gür ve Çorum Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun, geçirdiği trafik kazasında Sungurlu Terziler ve Berberler Odası Başkanı Mutlu Karslı'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Gür ve Uzun'a, Sungurlu Esnaf Odası Başkanları eşlik etti.


İHA

Son Güncelleme: 09.11.2019 18:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.