Kış geldi, böyle oldu

Çorum Belediyesi yeşil alan, refüj, kavşak ve parklarda mevsimlik çiçek dikimine başladı.

21 Kasım 2019 Perşembe 16:48
Kış geldi, böyle oldu

Çorum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yeşil alan, refüj, kavşak ve parklarda mevsimlik çiçek dikimine başladı.

Kış aylarının gelmesi ile birlikte Çorum Belediyesi  şehrin güzel bir görünüme kavuşması için şehri menekşelerle donatıyor. Çorum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler şehrin birçok alanında kışlık çiçek dikmeye başladı. Toplamda 160 bin menekşe Çorum’un güzelliğine güzellik katacak.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın şehrin güzel görünümüne katkıda bulunmak amacıyla kışlık çiçek dikimine başladıklarını bildirdi. Çorum’un renkli ve güzel görünmesi amacıyla mevsimlik çiçek dikimine başladıklarını anlatan Aşgın “160 bin menekşeyi şehrimizin belirli bölgelerine dikmeye başladık. Kış aylarında da şehrimizin canlılığını ve cazibesini korumak için 160 bin mevsimlik çiçeğin dikimine parklarımızda ve uygun peyzaj sahalarımızda başladık. Çalışmalarımız merkez ve mahallelerde devam ediyor’’ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2019-11-21 19:36:23

Her mevsimin kendi özelliği, güzelliği vardır. Mevsim makyajlamak israf...

Avatar
Tolga 2019-11-21 16:57:10

Çiçek baharda güzeldir

Avatar
ZOR DOSTUM 2019-11-21 17:25:13

HER MEVSİM ÇİÇEK... GÜZEL

Avatar
Kennan 2019-11-22 06:50:20

KASIMPATI ÇİÇEĞİ dekelim çok güzel sonbaharda rengârenk şehir bambaşka olur.