Kur’an yarışmasında final, birinci Sungurlu’dan

Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışmasının il birincisi Sungurlu oldu.

30 Nisan 2021 Cuma 23:23
Kur’an yarışmasında final, birinci Sungurlu’dan

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde erkek din görevlileri arasında düzenlenen Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışmasının il birinciliği yapıldı.

Müftü Yardımcısı Adem Aygül’ün komisyon başkanlığını yaptığı, İl Müftü Yardımcıları Fatih Kaya ile Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi İbrahim Kaplan, Çorum Belediyesi Prof. Dr. Hayreddin Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni Kasım Madan ve Ulu Camii Baş İmam Hatibi Mustafa Gökmen’in komisyon üyesi olarak katıldığı yarışma, önceki gün Ulu Camii’nde gerçekleştirildi.

Çorum merkez ve Alaca, İskilip, Kargı, Osmancık, Sungurlu ilçelerinden toplam 6 erkek din görevlisinin katıldığı yarışmanın il birinciliğini, Sungurlu ilçesi Büyük İncesu köyü 4/B Sözleşmeli İmam Hatibi Nurullah Temel kazandı.

Pandemi kurallarına riayet edilerek yapılan yarışmanın sonunda katılımcılara çeşitli hediyeler takdim edildi.

Son Güncelleme: 02.05.2021 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.