Lokal açıldı, emekliler müteşekkir

Çorum Belediyesi, emekliler için yeni bir tesisi hizmete sundu.

09 Mart 2024 Cumartesi 18:36
Lokal açıldı, emekliler müteşekkir

Çorum Belediyesi, emekliler için yeni bir tesisi hizmete sundu. Güngörmüşlerin çay-kahve içip sohbet edebilecekleri Emekliler Lokali törenle açıldı.

CUMHUR İTTİFAKI TEMSİLCİLERİ KATILDI

Törene MHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kurtbaş, Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Tosik, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Emekliler Derneği Başkanı Hıdır Kınıklı, AK Parti ve MHP’den bazı parti yöneticileri katıldı.

ESKİ BELEDİYE HİZMET BİNASINDA

Yapılan açıklamaya göre; Çorum Belediyesi halkın ihtiyaçlarını gözeterek her kesime hitap eden yatırım ve projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın yeni dönem seçim taahhütlerinden biri olan Emekliler Lokalinin geçici yeri hizmete açıldı. Gazi Caddesi’ndeki eski belediye hizmet binasının birinci katına yapılan Emekliler Lokali Sosyal Tesisleri’nin açılışı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

EMEKLİLER MUHABBET ETTİ

Emeklilerin sohbet edip güzel vakit geçirebilecekleri bir yeri hayal ederek Emekliler Lokali’ni hazırladıklarını açıklayan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın “Emeklilerimiz burada gazetelerini okuyup televizyonda haberlerini izlerken bir yandan çay içip sohbet edebilecekler. Ayrıca burada masa tenisi, bilardo ve satranç masalarının yer aldığı oyun odaları oluşturduk. Kütüphanesiyle, mescidiyle tüm detaylarını düşünerek hazırladığımız Emekliler Lokali Sosyal Tesisimiz tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun.” Dedi.

YENİ LOKAL YENİ DÖNEMDE

Emekliler Lokali’nin geçici olarak eski belediye hizmet binasında hizmet vereceğini belirten Başkan Aşgın, önümüzdeki süreçte Tarihi Kent Meydanı’nda hem tarihi Hükümet Konağı’nın canlandırılacağı hem de emekliler lokali olarak kullanılacağı bir projeyi hayata geçireceklerini de sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İSKİLİP 19 2024-03-09 21:20:59

Yaparsa kim yapar her şey ortada devamı gelecek inşAllah
İSKİLİPDE İsmail Çezikci başkanda gümbür gümbür geliyor. Bundan hoşnut olmayan zatı muhteremler sahte hesaplar vs ama son yaklaşıyor NİSAN 1 MAHKEME kadıya mülk değil kimler kalktı koltuktan herkes kalkacak

Avatar
Doğrucu 2024-03-09 19:30:32

Teşekkür ederiz sayın başkan düşük maaşlı biz emekliler 10 bin TL ile geçinemiyoruz Ankara'da Turgut Altınok Bir proje yapmış 5000 TL verecekmiş Çorum'da böyle bir çalışma varmı olursa çok seviniriz

Avatar
Sorumlu 2024-03-09 19:51:46

Emekliler için güzel yer...Tam merkezi konumda...uygun...
Gençler için de içerisinde ücretsiz vi fi olan lokal açılsın...
Saat kulesi yanındaki,piri baba da ki,velipasa kahvecisi vb. Ücretsiz vi fi kurulsun...Gençler,öğrenciler faydalansin

Avatar
Muzo 2024-03-09 20:24:39

Yaparsa biz yaparız