Maden işçisinin hazin öyküsü

Çorum’da grizu patlaması sonucu göçük altında kalarak hayatını kaybeden maden işçisininnin emekliliğine bir ay kaldığı belirtildi.

13 Ekim 2020 Salı 20:21
Maden işçisinin hazin öyküsü

Çorum’un İskilip ilçesinde maden ocağında grizu patlaması sonucu meydana gelen göçükte hayatını kaybeden maden işçisinin emekliliğine 1 ay kaldığı öğrenildi,

İlçeye bağlı Çomu köyünde özel bir maden ocağında sabah saat 06.00’da grizu patlaması sonucu göçük meydana geldi. Olayın duyulması üzerine bölgeye jandarma, İskilip Belediyesi itfaiye ekipleri ve sağlık görevlileri sevk edildi.
Göçük altında kalan işçilerden Veli Karaduman hayatını kaybederken Ekrem Atak, Barış Filiz ve Ömer Kula adlı işçiler yaralandı. Yaralı işçiler sağlık görevlilerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürerken, göçükte hayatını kaybeden maden işçisi Veli Karaduman’ın evli ve 4 çocuk babası olduğu, emekliliğine bir ay kaldığı bilgisi paylaşıldı.

Son Güncelleme: 27.10.2020 22:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.