Marka Çorum’un, üretim başladı

Çorum Belediyesi Halk Et Kombinası, üretimlerine bir yenisini daha ekleyerek Hulk mama markasıyla kedi ve köpek maması üretimine başladı

27 Ekim 2023 Cuma 19:58
Marka Çorum’un, üretim başladı

Çorum Belediyesi Halk Et Kombinası, üretimlerine bir yenisini daha ekleyerek Hulk mama markasıyla kedi ve köpek maması üretimine başladı. Marka ve patent tescilini alan Halk Et, hayvansal atıkları ekonomiye kazandırıyor.

MARKA TESCİLİ ALINDI

Çorum Belediyesi Halk Et Kombinası, insan gıdası olamayacak yan ürün ve hayvansal atıkları ekonomiye kazandırıyor. Hulk mama markasıyla konserve kedi ve köpek maması üreten tesis, Türk Patent Enstitüsünden marka ve patent tescilini aldı.

KEDİ VE KÖPEK MAMASI

2020 yılında marka ve patent belgesi alarak Halk Et olarak üretime başladıklarını hatırlatan Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, “AR-GE çalışmalarımızla birlikte markalar oluşturmaya devam ettik. Sancak Kavurma, 'Çorum’dan' ve 'On dokuz' markalarımızla birlikte kavurma ve sucuk üretmeye devam ettik. Sancak Kavurma markası adı altında da tüm Türkiye’deki Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde satışlarımız devam etmektedir. Son olarak, inovasyon ürünlerimizden birisi olan Hulk Mama adıyla marka ve patent tescillerini alarak kedi köpek maması üretimine başlamış bulunmaktayız” dedi.

ATIKLAR DEĞERLENDİRİLİYOR

Başkan Yardımcısı Çöplü, “Tesisimizde çok miktarlarda kesim atıkları oluşmaktadır. Bu atıkların imha edilmesi için yüksek miktarda maliyetler vardır ve bu da devamlılık arz eden giderler demektir. Bu amaçla Çorum Belediyesi, Halk Et Kombinasına ilave olarak yaş kedi köpek maması üretim tesisi kurarak, mevcut atıkları değerlendirecektir. Kedi köpek maması imalatında mevcut atıkları kullanmak suretiyle, doğrudan gelir sağlayacak bir işletme belediyemize kazandırılmış olacaktır. Bu işletme ile doğrudan ve dolaylı olarak yeni iş istihdamları da oluşacaktır” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2023-10-28 12:17:07

duruşlara bakılırsa heralde uzay teknolojisiyle geliştirdiler.başkan yardımcısının sağ yanındaki arkadaşın belediye başkanıyla AKRABALIK ilişkisi varmı acaba merak ettim.

Avatar
Tamamda 2023-10-28 08:53:21

Halk için açılmış olan tesisin et ve et ürünleri fiyatları neden normal kasaplardan hem daha pahalı hem daha lezzetsiz ve siz köpek maması derdinde noolcek böyle

Avatar
Çamurcular 2023-10-29 20:18:34

YALANCIM 19 farkı. yine çamur atanların maske taktığı site haline gelmeye başladı. Yok mu şu sayfaya bi dava açan... ilk celse de kapansın site...