Mekanı cennet, ruhu şad olsun

Çorum Belediyesi tarafından Millet Bahçesi’nde yapımı tamamlanan Muhsin Yazıcıoğlu Çeşmesi dualarla açıldı

02 Nisan 2022 Cumartesi 16:37
Mekanı cennet, ruhu şad olsun

Çorum Belediyesi tarafından Millet Bahçesi’nde yapımı tamamlanan Muhsin Yazıcıoğlu Çeşmesi dualarla açıldı.

Muhsin-i Tavır Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin organizasyonunda Çorum Belediyesi ile ortak yürüttüğü çalışmalar neticesinde, Millet Bahçesi’nde yapımı tamamlanan Muhsin Yazıcıoğlu çeşmesinin açılışı gerçekleştirildi.

Muhsin-i Tavır Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatih Yücel, Vali Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk’ün de katıldığı program, Hıdırlık’ta sahabe ziyaretleri, Kur’an tilaveti ve Muhsin Yazıcıoğlu Çeşmesi açılışı ile devam etti.

MAHALLEMİZİN GÜZEL ADAMI

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Agşın, Muhsin Yazıcıoğlu Çeşmesi açılışına dair paylaşımında, 'Mahallemizin Güzel Adamı' Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun aziz hatırasını bir caddemizden sonra şimdi de bir çeşmemizde yaşayatacağız. Mübarek günde Muhsin Başkanın rahmetine vesile ola, içenlere şifa ola…"ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 02.04.2022 17:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hayırlı olsun 2022-04-04 13:24:03

Muhsin başkanımıza yakışır olmuş. emeklerinize sağlık