Memleket sevgisi

Uzun yıllar Amerika'da Psikolojik Danışmanlık eğitim alan  Tuğçe Fatma Horosan, memleketine dönerek yeni bir merkez açtı.

11 Mayıs 2021 Salı 21:59
Memleket sevgisi

Uzun yıllar Amerika'da Psikolojik Danışmanlık eğitim alan  Tuğçe Fatma Horosan, memleketine dönerek yeni bir merkez açtı.

Çorum’un Sungurlu ilçesinde yıllardır kahvehane işleten esnaf Arap Kayali ve Nihal Kayalı’nın kızları Tuğçe Fatma Horosan, doğup büyüdüğü topraklarda Petunya Psikolojik Danışmanlık ve Bioenerji Merkezi açtı.

TUĞÇE KAYALI HOROSAN

Tugce Kayali Horasan, 1995 yılında Çorum Sungurlu’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Sungurlu’da tamamladı. Psikoloji lisans eğitimini ABD’nin New York eyaletinde bulunan Hunter Sehir Universitesi’nde onur öğrencisi olarak tamamladı. Lisans bitirme tezi, ‘Cevresel ve Ailevi Faktörlerin Ergenler Üzerindeki Olumlu ve Olumsuz Etkileri ve “İnsan Beyninde Etkili Oğrenme Teknikleri’ alanında oldu..
Lisans eğitimi sırasında 2017 kış döneminde New York City Ps290 İlkokulu’nda gönüllü olarak çalıştı. 2018 yaz döneminde ise Çorum’da bulunan Defne Rehabilitasyon Merkezi’nde gönüllü psikolojik danışmanlık verdi. Oğrencilik hayatı surecinde çeşitli eğitim ve seminerlere katıldı. Yaklaşık 10 yılını Amerika Birlesik Devletleri’nde geçirdi. Aldığı egitimin kendi doğup büyüdügü ulkede ve sehirde bulunan insanlara fayda sağlamasını istediği için memleketi Çorum’a geri dönerek Petunya Psikolojik Danısmanlık ve Bioenerji Merkezi’ni açtı. Çocuk, ergen ve yetişkinlere yönelik terapi ve danışmanlık hizmeti sunan merkez Yeniyol Mahallesi Gazi 8. Sokak adresinde faaliyete geçti.
SUNGURLU GAZETESİ

Son Güncelleme: 12.05.2021 12:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gulpinar 2021-05-12 17:34:14

Sungurluda zor is yapar bu kardesimiz.