Meydan hınca hınç doldu

Çorum Belediyesi tünlü sanatçı Murat Kekilli’yi Çorumlularla buluşturdu. Meydan hınca hınç doldu.

14 Ekim 2021 Perşembe 13:00
Meydan hınca hınç doldu

Çorum Belediyesi tarafından kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Murat Kekilli’yi Çorumlularla buluşturdu. Kadeş Barış Meydanındaki konseri çok sayıda vatandaş coşkuyla izledi.

Bu akşam ölürüm, salını salını, seni çılgın ve yıkılasın İsrail gibi bir birinde güzel şarkılarını 7’den 70’e Kadeş Barış Meydanını dolduran Çorumlular için seslendiren Murat Kekilli, Çorumlu müzikseverlerin ilgisinden çok etkilendiğini söyledi. Şarkılarını meydanı dolduran binlerce gençle birlikte söyleyen Kekilli, Çorumluların coşkusunu ve misafirperverliğini gittiği yerlerde de anlatacağını vurguladı.
Konseri Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yağbat, Lemzi Çöplü, Turhan Candan, Zübeyir Tuncel ve meydanı dolduran kalabalıkla birlikte izleyen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın konser sonunda çiçek ve plaket vermek üzere çıktığı sahnede, Çorum’a ve Çorum halkına hizmetkar olmaktan  duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Murat Kekilli’nin özel bir sanatçı olduğunun altını çizen Başkan Aşgın, “İyi ki Dünya’nın merkezine, barışın kardeşliğin merkezine geldiniz. Murat Kekilli’yi diğer  sanatçılardan ayıran dört özelliği var. İlki bizim değerlerimizle yoğrulmuş bizim kültürümüzle Anadolu kültürüyle yoğrulmuş bir sanatçı olması. İkincisi sosyal sorumluluk projelerinde görüyorum ben onu fakire fukaraya garibana omzunda yük taşıyor. Üçüncüsü birçok sanatçı İsrail’e ve zulmüne tepki gösteremezken bu konuyla ilgili bir şarkı yaptı. Necip Fazıl’ın şiiri olan “Yıkılasın İsrail, enkazını göreyim. Sana ülke diyenin yüzüne tüküreyim” sözlerini şarkı haline getirdi. Dördüncüsü de görüyorum ki tüm hemşehrilerimiz Kekilli’yi seviyor. Biz de hemşehrilerimizin sevdiğini severiz. Bu meydanda kendi değerlerimizi bizim türkülerimizi dinlemeye devam edeceğiz inşallah. Bütün hemşehrilerimize de sevgi saygı ve gönülden muhabbetlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

KONSERİ GENÇLERİN ARASINDA DİNLEDİ

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Kadeş Barış Meydanı’ndaki konseri gençlerle birlikte izledi. Murat Kekilli’nin birbirinden güzel şarkıları meydanda bulunan gençleri adeta mest etti.
Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, konserin coşkusuna kendisini kaptıran gençlerin arasına girerek Kekilli konserini, gençlerle izledi.

YIKILASIN İSRAİL PARÇASINI HEP BİRLİKTE SÖYLEDİLER

Kadeş Barış Meydanı’nı dolduran gençler Murat Kekilli’nin şarkılarıyla büyük coşku yaşadı. Birbirinden güzel şarkılara eşlik eden gençler, Kekilli’nin Necip Fazıl Kısakürek’in şiirinden bestelediği "Yıkılasın İsrail, Enkazını göreyim, Sana ülke diyenin, Yüzüne tüküreyim!" şarkısını hep bir ağızdan söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vebal 2021-10-14 18:27:54

Ortada bir virüs salgın var.Maske ve mesafe ile tedbir alınması isteniyor.Ama meydan dolu ve virüs can almaya devam ediyor.Bu gençler bugün,yarın okula gidecekler.Belediye Başkanı,gençlere yönelik propaganda için gençlerin müzik dinleme isteğini istismar etmiştir.Bu sebeple hasta olacak vatandaşların vebali belediye başkanının üzerindedir.

Misafir Avatar
Sorumlu kim? 2021-10-15 15:44:30 @Vebal

Bu konsere izin veren şehrin valisi,düzenleyen belediye başkanı,Sağlık müdürü,emniyet müdürü oluşacak hastalıklardan ve bulaşlardan sorunludur.Şarkıcı hazırmı sınız diye soruyor?Alandan Evet diye yüksek sesler yükseliyor.Bu bağırış ile virüs varsa,hayava dağıldı.Bu konserin savcılık tarafından da soruşturulması gerekir.Kamu sağlığı söz konusudur.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Lale devri avaneleri 2021-10-14 14:24:03

Maske yok mesafe yok. Sonra gunluk vakalar 30 binin altina düşmüyor. Iste bu gorgusuz , iktidar sarhosu, isi gucu reklam olan güruh yüzünden. Kis aylarinda kisitlamalar gelirse, okullar, lokantalar... kapanirsa. O cocuklarin ve esnaflarin vebali boynunuza olsun. Bu lale devri bitince görecem sizi.

Avatar
terlik 2021-10-14 15:46:16

koronavirus bunu beğendi

Avatar
Misafir 2021-10-14 22:34:28

Şarkıyla türkuylen dizilen futbolla. Uyuttunuz gençliği.

Avatar
Vay arkadaş 2021-10-14 22:35:21

Sonra kimse maske mesafeye dikkat edelim demesin
Hastanede yoğunluk giderek artmakta, yer bulamadık diye kimse ona buna sataşmasın

Avatar
Lemzi 2021-10-14 18:11:16

Lemzi başkan yardımcısının bakışı nedir öyle ya? kibir akıyor her zamanki gibi. neyse birşey demeyeceğim.

Avatar
Maske???? 2021-10-15 01:24:24

Belediye başkanı hiç bir yerde maske takmıyor. Ancak, ilkokula giden küçücük çocuğum okulda sabahtan akşama kadar maske ile durmak zorunda.

Avatar
Ahnet 2021-10-15 08:41:34

Düzenleyen belediye, izin veren valilik, yoruma gerek yok