Millet Bahçesi’nde son durum

Çorum'da eski stadyum alanına yapılan Millet Bahçesi projesinin büyük bir hızla ilerlediği bildirildi.

05 Ekim 2023 Perşembe 15:55
Millet Bahçesi’nde son durum

Çorum Belediyesi’nin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile yapımını sürdürdüğü yeni Millet Bahçesi projesinin büyük bir hızla ilerlediği bildirildi.

ESKİ STADYUM YERİNE İNŞA EDİLİYOR

Belediye’den yapılan açıklamaya göre; eski stadyumun yerine inşa edilen Millet Bahçesi projesinde çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Proje kapsamında spor sahaları, kamelyalar, aktivite alanları ve Millet Kıraathanesi binası gibi donatıların önemli bölümü tamamlandı. Yavaş yavaş gün yüzüne çıkan millet bahçesi projesi Çorum’un yeni cazibe merkezi olacak.

BAŞKAN AŞGIN KONUŞTU

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Millet Bahçesi’nin inşaat çalışmalarını inceledi. Yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Aşgın, spor alanları ve sosyal donatılarıyla Çorum’a yakışır bir millet bahçesi inşa edileceğini söyledi.

Başkan Aşgın “Burada muazzam bir millet bahçemiz olacak. Tenis kortlarından yürüme yollarına, bisiklet yollarından kaykay pistine kadar muazzam bir millet bahçesini şehrimize kazandırmış olacağız. Millet bahçesinin etrafında geniş yollar ve otopark alanları bulunacak. İkinci etapta ise yer altı otoparkı ve sosyal tesisleriyle birlikte güzel bir hizmeti halkımızla buluşturmuş olacağız.” dedi.

Son Güncelleme: 05.10.2023 21:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÖNCE ESKİ HASTANEYİ YAP ALOOO 2023-10-05 20:55:45

Eski hastaneyi yapsana. RANDEVU ALAMIYORUZ. Yıllardır böyle malesef. Bahçe de Bahçe. Yav bıktık bahçenizden parkınızdan. EMEKLİ AÇ AÇ. Sen para harcayacak yer bulamıyon galiba. Eskisinin ne zararı vardı. Yıktında ne oldun. Çokmu elzemdi. ÖNCE İş aş lazım

Avatar
Yanlış işe bulaşmadık 2023-10-06 07:45:04

Kardiyolojiden randevu alamıyoruz siz eski hastaneyi açacağınıza millet bahçesi ile kimleri zengin ediyorsunuz Emekli 7.50 lira ile açlık sınırı altında yaşarken millet bahçesine gidip ne yapacak diyelim gitti çayı kaç liraya içecek Bu yanlış iş değil mi başkan Aşgın?

Avatar
Veli 2023-10-05 16:11:46

Millet bahcesinin icinde Benzinlik olacak ismi? Garibanin evi olsa hemen kamulastirir yikar bahceye dahil ederdiniz

Avatar
Çorumlu 2023-10-05 19:50:12

Bir örerim var;
Tenis kortundan Yüksek okul kapısı tüm caddeyi millat bahçesi ile birleştirerek çok büyük bir park yapılabilir peki orta yol ne olucak Vali konağından öğrenmen evi önüne trafik yönlendirilmeli bu caddede genişletilmesi yine millet bahçesi altzydlu da duble duble yapılarım güzel olurmu olur

Avatar
Adam 2023-10-07 00:38:24

Beledoye baskani olsam yolu iptL edip bahceyi camlikla birlestirir Benzin istasyonunu kaldiririm

Avatar
Mustafa 2023-10-07 21:04:32

Millet bahçesi yerine asayiş olayı eksik olmuyor bunlara biraz kafa yorulsa....