Milli Eğitim camiasının acı günü

Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu Sınıf Öğretmeni Seyit Güven vefat etti.

28 Mart 2021 Pazar 14:12
Milli Eğitim camiasının acı günü

Çorum'un sevilen eğitimcilerinden Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu Sınıf Öğretmeni Seyit Güven, yakalandığı koronavirüs sonucu hayatını kaybetti.

40 yıllık öğretmen olan evli ve iki çocuk babası Seyit Güven, 61 yaşında vefat etti Güven, bir süredir Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi görüyordu. Merhumun cenazesi yarın (pazartesi) Hacı Bektaşı Veli Vakfı'ndan alınarak Ulu Mezarlık'ta toprağa verilecek..

Üzücü haberi Milli Eğitim Müdürlüğü kurumsal sosyal medya hesabından duyurdu. Açıklamada, "Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu'nda görev yapan sınıf öğretmeniz Seyit Gaven vefat etmiştir. Öğretmenimize Allah'tan rahmet ailesi ve eğitim camiamıza sabırlar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Son Güncelleme: 29.03.2021 00:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.