Mobil ikram aracı hizmette

Çorum Belediyesi özel gün ve etkinlikler için mobil ikram aracını hizmete sundu.

02 Ocak 2021 Cumartesi 12:43
Mobil ikram aracı hizmette

Çorum Belediyesi özel gün ve etkinliklerde vatandaşlara sıcak çorba ve çay başta olmak üzere yemek dağıtımı yapmak amacıyla mobil ikram aracını hizmete sunduk. Araç, yılbaşı gecesi görev yapan emniyet güçleri, özel hareket polisleri, zabıta ve itfaiye çalışanlarına sıcak çorba ikramıyla ilk faaliyete başladı.

Çorum Belediyesi olarak gönül belediyeciliği kapsamında çok önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, her derde derman olmaya gayret ettiklerini söyledi. Olası deprem, sel, yangın gibi doğal afetlerde de mobil ikram aracıyla hizmet vereceklerinin altını çizen Başkan Aşgın, “Gönül istemez ama her zaman yangın, deprem veya diğer doğal afetler olabilir. Allah tüm insanlığı bu tür afetlerden muhafaza etsin. Ama nerde bir sıkıntı varsa biz mobil ikram aracımızla orada olacağız. Hemşehrilerimizin yardımseverliğini, iyiliğini, şehrimizin muhabbetini nerede sıkıntı varsa sıcacık bir çayla, sıcacık bir çorbayla oraya taşıyacağız. Bugüne kadar olduğu gibi 2021 yılında da yorulmadan, aşkla çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenann 2021-01-02 17:34:31

Gayet güzel teşekkür ediyorum