O ilçede TOKİ projesine onay

Çorum’un Uğurludağ ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’nde hayata geçmesi planlanan 3’üncü etap TOKİ Konut Projesi onaylandı.

10 Ocak 2024 Çarşamba 17:55
O ilçede TOKİ projesine onay

Çorum’un Uğurludağ ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’nde hayata geçmesi planlanan 3’üncü etap TOKİ Konut Projesi onaylandı.

AHLATCI DUYURDU

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, projenin yapımına dair onayın alındığını duyurarak, 151 daire ve 7 blokla şekillenecek olan projenin, bölge sakinlerine modern ve konforlu bir yaşam alanı sunmayı hedeflediğini bildirdi.

Son Güncelleme: 11.01.2024 13:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2024-01-10 19:37:33

Helal olsun kazakistandan beri gelselerdi bizim ilçeye de yapılır idi maşAllah 3. Etap birde

Avatar
Serkan İçen 2024-01-12 16:31:41

Değerli devlet büyüklerime İstanbul milletvekiline ve eski çevre ve şehircilik bakanı murat beye burda seslenmek istiyorum lütfen toki ile alaka verdiğiniz sözden durun taksitler 5 binlira diye söz vermişsin haaa yanlış anladım galiba ben murat bey seni devletimiz bizi zengin insanlarla karıştırdı herhalde yoksa İstanbul'daki toki taksidi 20binlira dalgamı geçiyorsunuz bunu hangi dar gelirli verebilir Allahtan korksunlar reis bize yardım et bir çözüm yolu bul toki taksitlerine Allah için 20binlira diyorlar buda çooook para başkanım