O zincir market sabit fiyat uygulamasını uzattı

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'ndeki 900 temel gıda ve temizlik ürününü kapsayan sabit fiyat uygulaması 1 ay süreyle uzatıldı.

18 Nisan 2023 Salı 11:47
O zincir market sabit fiyat uygulamasını uzattı

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'ndeki 900 temel gıda ve temizlik ürününü kapsayan sabit fiyat uygulaması 1 ay süreyle uzatıldı.
Açıklama Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri'nin sitesinden yapıldı.

Ramazan ayı başında Tarım Kredi marketlerinde başlatılan sabit fiyat uygulamasının 1 ay daha uzatıldığı belirtildi.
Uygulama toplam 900 temel gıda ve temizlik ürününü kapsıyor.

Kampanyanın yoğun ilgi gördüğünün belirtildiği açıklamada "Ramazan ayının coşku ve bereketinin sofralarımızda devam etmesi için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz" sözlerine de yer verildi.

Kaynak: TRT Haber

Son Güncelleme: 19.04.2023 09:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emekli 2023-04-19 14:31:51

Tarım kredi kimin devletin zararına satış yapınca kim karşılayacak gene biz ne anladık bu işten dostlar alışverişte görsün bi zamanlar Karadeniz birlik vardı onuda 1 kişinin yapacağı iş için 10 yeni eleman alıp batırdılar ha o zamanki koalisyondaysa Karadeniz birlik MHP ye bağlıydı yani pek bi şey değişmiyor

Avatar
birbilen 2023-04-19 14:33:22

Toptancı reklam yapmasın. ürün adı, markası ve gramajını da söylesin. Örneğin şu marka peynirin, şu gramajını, şu liraya satıyorum/satacağım desin. ( Mesela 1 kg Çaykur Tiryaki çay 70 TL gibi- 500 gr Torku Süzme Peynir 46 TL gibi) ) Gazeteciler Çorumdaki herhangi bir tkk marketine gidip, mağaza sorumlusuna sorsun, cevap alabiliyorlar mı? Alamazlar çünkü böyle bir şey yok. Onlarda bilmiyor.