Obruk’ta ağlara el konuldu

Çorum’da Obruk Barajı’nda kaçak av yapan avcıların ağlarına el konuldu.

28 Mart 2022 Pazartesi 14:46
Obruk’ta ağlara el konuldu

Çorum’da Obruk Barajı’nda kaçak av yapan avcıların larına el konuldu.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Obruk Barajı’nda su ürünleri yasağı kapsamında denetim yaptı. Denetimlerde yaklaşık 1000 metre sahipsiz ağa el konuldu. Kaçak avlanan canlı balıklar tekrar baraj havzasına salındı. (İskilipliyiz.com)

Son Güncelleme: 29.03.2022 16:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahh ah... 2022-03-28 16:24:01

Yıllardır gerek Obruk Barajında, gerekse Çorum'un tüm bara, gölet ve akarsularında yasak demeden, limit demeden, gece-gündüz ağ atanların kimler olduğunu, az çok bu işlerle ilgilenenlerden bilmeyen bir Allahın kulu yoktur. Aslında desteklemeleri gerekirken Olta balıkçılarına aman vermeyen kolluk kuvvetleri, ağ yöntemiyle avın canına okuyan bu canilerle ilgili bu zamana kadar ne yaptı ki bundan sonra yapsın. 7/24 denetim olmadığı sürece bu işin üstesinden gelmeleri söz konusu olmaz. Yetkilileri daha sorumlu olmaya davet ediyor, saygılar sunuyorum.

Avatar
Mehmet 2022-11-17 02:48:26

Amatör olta balıkçılığı yapmaktayım obruk 5 yıllığına kiraladılar hadi tmm da adamlar kumceltigi bölgesini sahiplenmisler aralarında parsellenmiş kimseyi sormuyorlar herkes ağ adamlar at oynatıyor suda herkes ağ gerili nerde denetim ne jandarma ne milli parkçı kimse yok orda