Oğuzlar'da halk buluşması

Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, Asarçayı Mahallesi’nde halkla buluştu.

15 Kasım 2019 Cuma 20:17
Oğuzlar'da halk buluşması

Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte ilçeye bağlı Asarçayı Mahallesi’nde halkla bir araya gelip istişarede bulundu.



Her zaman halk ile iç içe olup sorunları, yapılacak çalışmaları yerinde incelediklerini belirten Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, Cuma namazı sonrası ilçe halkı ile sohbet etti. Mahallede yapılan çalışmaları inceleyip parke taşı çalışması yapılacak yollar hakkında bilgi verdi. Gönül belediyeciliği ile hizmet edip her zaman halkın içinde olduğunu belirten Yıldırım”Her cuma bir mahallemizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle sohbet edip, sorunlarını ve taleplerini dinleyip istişare içinde İlçemiz için en iyi hizmeti sunmanın gayreti ile çalışıyoruz. Yapılan çalışmaları yerinde görüp halkımıza da şeffaf belediyecilik anlayışı gereği bu çalışmaların bilgisini veriyoruz.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.