Oğuzlar keşfediliyor

Keşfedilmeyi bekleyen saklı cennet Oğuzlar'ın doğal güzelliklerine ilgi her geçen gün artıyor.

15 Ekim 2019 Salı 00:44
Oğuzlar keşfediliyor

Keşfedilmeyi bekleyen saklı cennet Oğuzlar'ın doğal güzelliklerine ilgi her geçen gün artıyor.

17. Geleneksel Ceviz Festivali Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Oğuzlar İlçe merkezinden Kızılcapelit'e yürüyüş gerçekleştiren Hitit Dağcılık Kulübü (HİDAK) bu kez de ilçenin keşfedilmeyi bekleyen yaylalarının yer aldığı Derinöz-Asarcık Köyleri arasında doğa etkinliği düzenledi.

Dereleri, ormanları, doğal güzellikleri ile ziyaretçilerinde hayranlık uyandıran Oğuzlar'a ilginin artmasından dolayı memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım; "Turizmin her alanında potansiyelini ortaya çıkarıp keşfedilmesi İlçemizin kabuğunu kırması için bir fırsat. Bu fırsatın gerçekleşmesinin de başta HİDAK gibi gönüllü rehberler aracılığıyla insanların buraları tanımasıyla olacağına inanıyorum. Festival kapsamında davetimiz üzerine İlçemize gelen HİDAK ekibine gerçekleştirdikleri bu turlardan dolayı teşekkür ediyorum."dedi.

OĞUZLAR'A KAPALI GARAJ

Öte yandan Oğuzlar Belediyesi tarafından kışın belediye araçlarını muhafaza için kapalı garaj inşaatı başladı.

Kapalı garaj inşaatını yerinde inceleyen Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım; “Kış döneminde itfaiye, cenaze aracı gibi belediyeye ait araçların donmaması için kapalı alan yapıyoruz. Kış dönemi gelmeden çalışmalarımızı tamamlayıp araçların güvenli bir şekilde mıhafazası için burayı hizmete geçirmeyi planlıyoruz.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.