Osmancık’ta bir garip olay

Çorum’un Osmancık ilçesinde, önceki haftalarda bazı sokaklara kilit parke taşı döşendi.

27 Aralık 2023 Çarşamba 20:03
Osmancık’ta bir garip olay

Çorum’un Osmancık ilçesinde, önceki haftalarda bazı sokaklara kilit parke taşı döşendi. Taşların parasını alamayan yüklenici firma sahibi, döşenen parke taşlarını kepçeler ile sokaktan söktü.

KİLİT TAŞI İHALESİNİ KAZANDI

Edinilen bilgilere göre, Osmancık Belediyesi önceki ay kilitli beton parke taşı temini ve döşenmesi yapım işi için açık usul ihaleye gitti. Geçtiğimiz ay sonu verilen son tekliflerin ardından ihaleye alan firma sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren çalışmalara başladı.

PARKE TAŞLARI DÖŞENDİ, SONRA SÖKÜLDÜ

Yeşilçatma Mahallesi, İkizler Sokak, Demir Sokak, Çeltikçiler Sokak ve Tan Sokak’ta başlayan kilit parke taşı döşeme işi yüklenici firma tarafından yapılmaya başlandı. Daha sonra söz konusu sokaklara döşenen kilit parke taşları yüklenici firma çalışanları tarafından kepçe yardımıyla söküldü.

‘BELEDİYE HAKEDİŞLERİ ÖDEMEDİ’ İDDİASI

Firma yetkilileri, döşenen kilitli beton parke taşlarının sökülmesine neden olarak yüklenici firmaya belediyenin hakkedişlerini ödemesini belirtirken, belediye yetkilileri ise kilit parke taşlarından alınan numunelerin gerekli testten geçemediğini iddia ettiler.

VATANDAŞTA HAYAL KIRIKLIĞI

Yaşadıkları cadde ve sokaklara kilitli beton parke taşı döşenmesine sevinen ilçe halkının sevinci ise yaşanan olayın ardından hayal kırıklığına dönüştü.

BELEDİYE’DEN AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Osmancık Belediyesi tarafından konuya ilişkin resmi bir açıklama yapılmazken, ilerleyen günlerde ihalenin tekrarlanarak belirlenen cadde ve sokaklara yeniden kilitli beton parke taşı döşenmesi bekleniyor.


İHA

Son Güncelleme: 28.12.2023 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alper orkun 2023-12-29 00:40:07

Millete rezil olduk,Bld parası yoksa kenr parktaki bufeyi 3 senedir niye kiraya vermiyor,bide Bld işyerlerinden niye kira toplamaz

Avatar
Osmancıkli 2023-12-29 10:18:27

Tüm Türkiye'ye rezil olduk Osmancık olarak,

Avatar
Gemici dayi 2023-12-30 11:10:17

Sn bsk Bld parası yoksa,Bld Ait işyeri kira vermiyor yaklaşık yüzde 90,sizde üzerine vitmiyonuz ,Bld ait yerlerinden kiraları toplasanız,yeter artar bile