Özbek ve Özüdoğru ailelerinin mutlu gün

Diamond Mimarlık Mühendislik sahibi Abdulkadir Özbek ile iç mimar Rabia Şeyma Özüdoğru dünya evine girdi.

18 Mayıs 2021 Salı 19:39
Özbek ve Özüdoğru ailelerinin mutlu gün

Diamond Mimarlık Mühendislik sahibi Abdulkadir Özbek ile iç mimar Rabia Şeyma Özüdoğru dünya evine girdi.

Ayşe-Abdullah Özbek çiftinin oğlu, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat’ın yeğeni Abdulkadir ile Eski İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru ve Gülendam Özüdoğru’nun kızı Rabia Şeyma’nın Çorum Belediyesi Nikah Sarayı’nda koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleşen nikah törenine Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat ve her iki ailenin davetlileri katıldı.  Başkan Aşgın’ın kıydığı nikahla hayatlarını birleştiren genç çifte, Başkan Aşgın ve davetliler ömür boyu mutluluk dileklerini iletti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Byy 2021-05-18 23:09:29

Ne maske, ne mesafe! Hiç biri yok! Virus sadece fakir fukaraya var heralde. Örnek olmasi gerekenler nedense hep kötü örnek oluyor.

Avatar
Vatandaş 2021-05-19 22:34:42

ne tedbiri 500kisi vardı kimsede maske yok mesafe yok kurallar garibana

Avatar
Yazık 2021-05-19 22:55:27

Bi de utanmadan basın çağırıyorlar. Garibanın düğünü olsa polis basar. Başkanda maske yok. Takmıyorum diyo yani. Siz kim oluyorsunuz. Ben belediye başkanıyım istediğimi yaparım diyor.